Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Σας αρέσει το νέο Honda CR-V;

Διαβάστηκε από 8055 αναγνώστες - 9/8/2021

Την ώρα που η νέα γενιά Honda CR-V βρίσκεται στα «σκαριά» ανεξάρτητα σχέδια δίνουν μία εικόνα από το πώς θα μπορούσε να μοιάζει εξωτερικά το μελλοντικό D-SUV.

Από τα τέλη Μάρτη έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από το πρωτότυπο Honda CR-V το οποίο αναμένεται το 2022 να κάνει ντεμπούτο στην 6η γενιά του. Αν και όσες εικόνες έχουμε στην διάθεσή μας αφορούσαν καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο είναι γεγονός πως υπάρχουν ορισμένες έντονες σχεδιαστικές αλλαγές στο εξωτερικό design του μοντέλου. Πάνω σε αυτές αλλά και σε αναφορές για το νέο design του οχήματος βασίστηκαν οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της Kolesa.ru προκειμένου να μας παρουσιάσουν την δική τους εκδοχή από το επόμενης γενιάς D-SUV.

Πιο δυναμικά πίσω φώτα θα έχει το 6ης γενιάς Honda CR-V σύμφωνα με τους σχεδιαστές της Kolesa.ru. Αποκλειστικά υβριδικές οι εκδόσεις κινητήρα.

Πιο δυναμικά πίσω φώτα θα έχει το 6ης γενιάς Honda CR-V σύμφωνα με τους σχεδιαστές της Kolesa.ru. Αποκλειστικά υβριδικές οι εκδόσεις κινητήρα.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Ξεκινώντας με το «πρόσωπο» του αυτοκινήτου είναι γεγονός πως θυμίζει αρκετά την Mercedes-Benz EQC με τους αιχμηρούς LED προβολείς που συνδυάζονται αρμονικά με την μαύρη γρίλια. Στόχος των Ιαπώνων, εξάλλου, είναι να προσφέρουν ένα περισσότερο catchy SUV, στοιχείο που οι αλλαγές στον πρόβολο μπορούν να επιτύχουν. Εκτός από τους νέους προβολείς και την διαφοροποιημένη μάσκα, στο rendering της Kolesa.ru βλέπουμε και πιο μεγάλους αεραγωγούς και γενικότερα «καθαρές» γραμμές σχεδίασης.
 
Στο πίσω μέρος του Honda CR-V παραμένει ασαφές ποια σχεδιαστική λογική θα ακολουθηθεί. Τα καμουφλαρισμένα μοντέλα που έχουμε δει είναι καλά... προφυλαγμένα και δεν αποκαλύπτουν αρκετές λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά και πάντα σύμφωνα με τις προβλέψεις-εκτιμήσεις της Kolesa.ru το 6ης γενιάς μεσαίο SUV θα έχει πιο δυναμικά πίσω φανάρια και συνολικά πιο στιβαρό design.
 
Όσον αφορά τις επιλογές κινητήρων το πιθανώς και 7-θέσιο σε ορισμένες αγορές Honda CR-V αναμένεται να πωλείται αποκλειστικά σε υβριδικές εκδόσεις στην ευρωπαϊκή αγορά. Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα εξοπλίζεται με plug-in hybrid τεχνολογία ή την παραδοσιακή υβριδική, αλλά λογικά θα έχει παρόμοιο μοτέρ με άλλα αυτοκίνητα της Honda όπως το HR-V e:HEV.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε