Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Audi: Τέλος τα Α1 και Q2
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Audi: Τέλος τα Α1 και Q2

9/2/2022

Δεν προβλέπεται ευοίωνο το μέλλον των δύο μοντέλων της γκάμας της Audi, αφού τόσο το Α1, όσο και το Q2 θα αποτελέσουν παρελθόν στο άμεσο μέλλον.

Εκτός των μελλοντικών της σχεδίων της Audi θα βρίσκονται τα μοντέλα A1 και Q2. Την είδηση αποκάλυψε ο Markus Duesmann, ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, σε συνέντευξή του στην Handelsblatt. 

Και επίσημα επιβεβαιωμένο τέλος 

Σε ότι αφορά το Α1 και το μέλλον της καριέρας του, το γνωρίζαμε εδώ και αρκετό καιρό πριν αφού η γερμανική εταιρεία είχε επιβεβαιώσει το τέλος του μοντέλου από το καλοκαίρι της περασμένης χρονιάς. Πέρα από αυτό το μοντέλο, o επικεφαλής της μάρκας γνωστοποίησε πως την ίδια πορεία θα ακολουθήσει και το Q2, το αμέσως μικρότερο αυτοκίνητο στη γκάμα της Audi

Στόχος τα premium και ακριβότερα μοντέλα 

Σε περαιτέρω λεπτομέρειες για το Q2 δεν προχώρησε ο Duesmann, αν και ανέφερε πως το μοντέλο θα καταργηθεί σταδιακά και χωρίς διάδοχο, επειδή δεν ταιριάζει πλέον στην γκάμα της Audi, η οποία έχει δώσει προτεραιότητα σε άλλες κατηγορίες μοντέλων. Ο βασικός της στόχος πλέον είναι η premium αγορά στην οποία και θέλει να εδραιωθεί, με νέα, περισσότερα και ακριβότερα μοντέλα.  

Ετοιμάζεται το Project Artemis 

Το 2025 θα δούμε και το Project Artemis να παίρνει σάρκα και οστά, το οποίο θα αποτελέσει και την ηλεκτρική ναυαρχίδα της Audi που θα διαδεχθεί το Α8, όντας φυσικά ακόμα πιο σύγχρονο και προηγμένο. Σχετικά με αυτό ο Duesmann κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, όμως δήλωσε πως η εξέλιξή του προχωράει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και ότι το νέο μοντέλο θα πραγματοποιήσει την εμφάνισή του χωρίς καθυστέρηση.  

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Και επίσημα όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Audi! 
Πρώτα το A1 όπως είχε γίνει γνωστό. 
Θα ακολουθήσει σταδιακά το Q2. 
Στόχος πλέον η premium αγορά. 
Στα σκαριά και το Project Artemis για το 2025. 
Πιστεύεις έχει νόημα αυτή η στρατηγική, την ώρα που οι περισσότερες εταιρείες "κυνηγάνε" τα προσιτά μοντέλα;  

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε