Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτό είναι το ανανεωμένο Mazda 2

Διαβάστηκε από 23528 αναγνώστες - 6/3/2020

Το πάντα εντυπωσιακό μικρό της Mazda μας προσκάλεσε να γνωρίσουμε από κοντά τη νέα του εμφάνιση και τις τεχνολογικές του καινοτομίες. Αποκτώντας πιο δυναμικά στοιχεία, οικονομικότερη φύση και ήπια υβριδικό σύστημα 48 volt, απαιτεί τα φλας πάνω του, και τα έχει.

Και το Mazda 2 στον χορό της υβριδικής εποχής λοιπόν, προσφέροντας στους οδηγούς του καλύτερα αποτελέσματα με μικρότερο κόστος. Ας δούμε πιο αναλυτικά τι πρόσθεσε στο σύνολο το νέο facelift, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η εικόνα του Mazda 2 ανανεώθηκε τόσο όσο έπρεπε για να αποκτήσει το μοντέλο μία πιο εκλεπτυσμένη σχεδίαση.



Πιο συγκεκριμένα, ανασχεδιάστηκε ο πρόβολος, ενώ τα φωτιστικά σώματα πλέον ακουμπούν την νέα κυψελωτή γρίλια δημιουργώντας ένα πιο άγριο και επιβλητικό σύνολο, που παραπέμπει αρκετά στο Mazda 3. Εμπρός και πίσω προφυλακτήρας είναι πλήρως ανασχεδιασμένοι ενώ στην θέση των πρώην στρογγυλών φώτων ομίχλης συναντάμε λεπτά LED φώτα σε οριζόντια διάταξη. Η ανανέωση χωρίς να έχει κραυγαλέες αλλαγές κρίνεται άκρως πετυχημένη ανεβάζοντας αισθητικά το μικρό μοντέλο.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις