Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Θυμίζοντας περισσότερο το Mazda 3

    Διαβάστηκε από 23536 αναγνώστες - 6/3/2020

    Η ήδη αποπνέουσα premium αύρα που κατείχε ο εσωτερικός διάκοσμος του Mazda 2, πλέον είναι ακόμα πιο έκδηλη. Κύριος υπεύθυνος το νέο φινίρισμα στην κονσόλα που πραγματικά είναι σε άριστο επίπεδο και σου αποπνέει την απόλυτη στιβαρότητα στο πέρασμα των χρόνων. Μεγαλύτερη όμως αλλαγή αποτελούν τα νέα καθίσματα τα οποία παρέχουν καλύτερη πλευρική στήριξη και περισσότερη άνεση σε μεγάλα και πολύωρα ταξίδια. Το σύστημα infotainment δεν έχει δεχθεί αλλαγές όπως και η οθόνη.



    Για πρώτη φορά με υβριδικά σύνολα
    Το Mazda 2 προσφέρεται αποκλειστικά με τον ατμοσφαιρικό Skyactiv-G κινητήρα των 1.500κ.εκ. με 75 ή 90 ίππους. Με την ανανέωση, οι αντίστοιχες χειροκίνητες εκδόσεις του μοντέλου θα συνεργάζονται, από την βασική κιόλας έκδοση, με ένα ήπια υβριδικό σύστημα 48 Volt ρίχνοντας αρκετά τους εκπεμπόμενους ρύπους C02 αλλά και την κατανάλωση. Έτσι, πλέον στην 90άρα έκδοση τα C02 πέφτουν στα 120 γρ./χλμ. ενώ η μέση μικτή κατανάλωση (σύμφωνα με το πρότυπο μετρήσεων WLTP), δεν ξεπερνά τα 5.3λτ./100χλμ.



    Είχαμε την δυνατότητα να οδηγήσουμε την συγκεκριμένη έκδοση και να δούμε οι ίδιοι την διαφορετικότητα του νέου συνόλου. Πλέον, το Mazda 2 διαθέτει αρκετά πιο ήσυχη και ποιοτική κύλιση, ενώ οι βελτιώσεις που δέχθηκε στο σύστημα διεύθυνσης, προσθέτουν επιπλέον πόντους στο σύνολο. Σίγουρα έχει πάρει ήδη την έγκριση από το φανατικό του κοινό, ενώ αναμένεται να διευρύνει το κύκλο των αγοραστών του, κερδίζοντας καρδίες και από περισσότερα target groups.

    Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει