Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Performance Honda καταβολές

    Διαβάστηκε από 5365 αναγνώστες - 11/12/2019

    Το νέο Honda Civic Sport Line διαθέτει σχεδιαστικά στοιχεία που εμπνέονται από το Type R, αφού εύκολα θα παρατηρήσεις πως στο εξωτερικό μέρος το αυτοκίνητο είναι εφοδιασμένο με ποδιές, μπροστά, ενώ τις έχει συνδυάσει με πλαϊνά sideskirts και έναν αεροδυναμικό διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα. Αυτό που βέβαια θα τραβήξει τα βλέμματα, είναι η ευμεγέθης αεροτομή, που κάνει ακόμα πιο sport την εμφάνιση του νέου Honda Civic Sport Line.



    Την τελική εξωτερική αισθητική του αυτοκινήτου, συμπληρώνουν οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, τα LED φωτιστικά σώματα και τα φώτα ημέρας, ενώ όλα αυτά συνοδεύονται με ένα νέο μπλε χρώμα, με την ονομασία της απόχρωσης να είναι Obsidian Blue.



    Το πακέτο αναβάθμισης του νέου Honda Civic Sport Line περιλαμβάνει, κόκκινες ραφές στα καθίσματα, το τιμόνι, τον επιλογέα ταχυτήτων και τα πάνελ των θυρών, καθώς και τα διάτρητα πεντάλ αλουμινίου. Στον βασικό εξοπλισμό θα χεις την δυνατότητα να απολαύσεις το σύστημα ψυχαγωγίας Honda Connect, τις εφαρμογές Apple CarPlay και το Android Auto, ενώ στη κορυφαία εξοπλιστική έκδοση προστίθεται και μια κάμερα οπίσθιας προβολής.



    Ο κινητήρας που εξοπλίζει το νέο Honda Civic Sport Line, δεν είναι άλλος από τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα τριών κυλίνδρων 1.0 λίτρου, ισχύος 126 ίππων και 200 Nm ροπής, που μπορεί να συνδυαστεί, είτε με χειροκίνητο εξάρι κιβώτιο ταχυτήτων είτε με CVT.

    Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει