Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτό είναι το νέο VW ID.3

2/9/2019

Το πολυαναμενόμενο VW ID.3 αν και ήδη έχει κάνει την εμφάνιση του αλλά και την πρώτη συγκριτική δοκιμή του στα χέρια μας, θα εμφανιστεί και επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Ποιοι οι στόχοι της Γερμανικής εταιρίας, πόσο θα στοιχίζει και ποια θα είναι η αυτονομία του ηλεκτρικού μοντέλου της VW?

Λίγες μέρες πριν, σας παρουσιάζαμε αποκλειστικά την πρώτη συγκριτική δοκιμή του VW ID.3 με το «αδελφάκι» του, το VW e-Golf. To ID.3 αποτελεί το πρώτο (ουσιαστικά) μοντέλο της σειράς ID, που θα μπει στην παραγωγή από την VW. Οι επίσημες αναφορές της βιομηχανίας για το μοντέλο αναφέρουν, πως το αγοραστικό κοινό θα μπορεί να το αποκτήσει με 3 διαφορετικές επιλογές στον τομέα των μπαταριών και κατ επέκταση, της αυτονομίας.

Αρχικά θα προσφερθεί με μπαταρία 45 kWh με αυτονομία 330 χιλιομέτρων, το δεύτερο πακέτο θα είναι διαθέσιμο με μπαταρία 58 kWh και 420 χιλιόμετρα αυτονομία ενώ θα υπάρχει και επιλογή μπαταρίας 77 kWh με 550 χιλιόμετρα αυτονομία. Το σχεδιαστικό τμήμα της VW δίνει υποσχέσεις για πολύ σύντομη φόρτιση και εγγύηση 8 ετών.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις