Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
10 φωτογραφίες »

BMW X2 xDrive25e: το πρώτο PHEV Sports Activity Coupe

19/11/2020

Η BMW παρουσίασε τη νέα, plug-in υβριδική X2 xDrive25e, η οποία συνδυάζει την αύρα εξωστρέφειας, τη sport ευελιξία και στοιχεία σύγχρονου lifestyle, με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

 
Η νέα, plug-in υβριδική BMW X2 είναι το πρώτο Sports Activity Coupe (SAC) που υπόσχεται εξαιρετική απόδοση και μετακινήσεις με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Με έναν άκρως αποδοτικό ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία ιόντων λιθίου τελευταίας γενιάς, η νέα BMW X2 xDrive25e διαθέτει 220 συνδυαστικούς ίππους και πετυχαίνει ηλεκτρική αυτονομία έως 57 km στον κύκλο NEDC.

Η νέα BMW X2 xDrive25e θα λανσαριστεί τον Ιούλιο του 2020. Πέραν της επαναστατικής τεχνολογίας κίνησης, το plug-in υβριδικό μοντέλο θα περιλαμβάνει πληθώρα νέων στοιχείων σχεδίασης και εξοπλισμού, που θα υπάρχουν και στις συμβατικές εκδόσεις της X2.
Με μία μοντέρνα φιλοσοφία και sport οδηγική συμπεριφορά, τυπική της βαυαρικής εταιρείας, η BMW X2 απαντά στις απαιτήσεις των υποψηφίων πελατών που έχουν σύγχρονο, αστικό lifestyle.

Η γκάμα κινητήριων συνόλων, που για πρώτη φορά πλαισιώνεται με ένα plug-in υβριδικό σύστημα, αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία Power Of Choice (Η Δύναμη της Επιλογής) του BMW Group και καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή περιλαμβάνει από αποδοτικά, συμβατικά μοντέλα με κινητήρες εσωτερικής καύσης, μέχρι τη νέα plug-in υβριδική έκδοση και το super sport κορυφαίο μοντέλο, τη BMW X2 M35i με ισχύ 306 ίππων.


 
Φρέσκιες πινελιές για την BMW X2: Ιδιαίτερο εμπρός τμήμα, νέοι εξωτερικοί χρωματισμοί, προβολείς LED με λειτουργία αντίξοων καιρικών συνθηκών.
Η νέα BMW X2 xDrive25e, αλλά και οι υπόλοιπες εκδόσεις, είναι ανανεωμένη σχεδιαστικά και πλούσια εξοπλισμένη.
Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι το ανασχεδιασμένο εμπρός τμήμα. Οι καθαρές γραμμές, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με τα μοντέλα M Sport και M Sport X, διαμορφώνουν μία εξαιρετικά δυναμική εμφάνιση.

Ακόμα και στη βασική έκδοση, το εμπρός τμήμα αναδεικνύεται από μαύρα, high-gloss σχεδιαστικά στοιχεία. Επιπλέον, ένα μαύρο πλαίσιο με την ίδια υφή στις αεραγωγούς του προφυλακτήρα υπογραμμίζει τη sport και κομψή γοητεία του μοντέλου.
Η λειτουργία φωτισμού αντίξοων καιρικών συνθηκών, που ενσωματώνεται στους standard LED προβολείς, αντικαθιστά τα προηγούμενα στρογγυλά, φώτα ομίχλης.
Η νέα αυτή λειτουργία φωτίζει άριστα αμφότερες τις πλευρές του δρόμου, όταν ο καιρός δυσχεραίνει την ορατότητα του οδηγού.

Επιπλέον, η γκάμα ειδικού εξοπλισμού που διατίθεται για την BMW X2 πρόκειται να επεκταθεί. Στο μέλλον, η λειτουργία Real Time Traffic Information με live ενημέρωση οδικής κυκλοφορίας θα περιλαμβάνεται στο Πακέτο Business, ενώ η παλέτα εξωτερικών χρωματισμών θα εμπλουτιστεί με την έκδοση Phytonic Blue metallic.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις