Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το εύρος της γκάμας Isuzu D-Max εντυπωσίασε τους κριτές.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εύρος της γκάμας Isuzu D-Max εντυπωσίασε τους κριτές.

Βραβείο για Ιsuzu D-Max

14/12/2017

Tο βραβείο What Van? απονεμήθηκε στο νέας γενιάς Isuzu D-Max επαινώντας έτσι το στυλ αλλά και τον «σκληραγωγημένο» χαρακτήρα του».

Η νέα γενιά Isuzu D-Max βραβευτηκε με το What Van; Pick-Up της Χρονιάς για το 2018 με τον τίτλο να επαινεί τόσο την ουσία ;όσο και το στυλ του, κερδίζοντας τον έντονο ανταγωνισμό από τους αντιπάλους του.


Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από την οικονομία και τον χαρακτήρα του νέου κινητήρα turbo diesel 164 PS.

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από την οικονομία και τον χαρακτήρα του νέου κινητήρα turbo diesel 164 PS.

Κοινοποίησέ το »


Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από την οικονομία και τον χαρακτήρα του νέου κινητήρα turbo diesel 164 PS, που βελτιώνει την απόδοση και τον «σκληρό» χαρακτήρα του D-Max. Ο νέος κινητήρας 1.9L turbo πληρεί επίσης τα πρότυπα Euro 6 χωρίς την ανάγκη για AdBlue, σε αντίθεση με τους περισσότερους ανταγωνιστές της Isuzu D-Max, με το Pick-Up να διατηρεί την ικανότητα ρυμούλκησης 3,5 τόνων και το ωφέλιμο φορτίο άνω του 1 τόνου.
Το εύρος της γκάμας Isuzu D-Max εντυπωσίασε επίσης τους κριτές: με διαθέσιμες μορφές μονής, εκτεταμένης και διπλής καμπίνας και μεγάλη ποικιλία επιπέδων εξατομίκευσης.

Ο συντάκτης του What Van? και κριτής James Dallas είπε για τη νίκη: «Ψάχνετε για ένα πραγματικό workhorse για το σπίτι, το αγρόκτημα ή το εργοτάξιο, αλλά θέλετε να έχει και ανέσεις; Τότε κοιτάξτε μόνο εδώ. Είναι ένας άξιος νικητής του βραβείου Pick of the Year για το 2018. Έχει αναμφισβήτητα ένα υποδειγματικό πακέτο που αξίζει να διερευνηθεί.»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Isuzu UK, William Brown, δήλωσε: «Το βραβείο για τη νέα γενιά Isuzu D-Max αποτελεί απόδειξη για την ποιότητα του οχήματος που ήδη οι πελάτες μας αγαπούν. Η Isuzu είναι περήφανη που κάνει αξιόπιστα και ποιοτικά οχήματα για τους επαγγελματίες».
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις