Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Με κινητήρες Euro 6.2 και 5 χρόνια εγγύηση

    Διαβάστηκε από 35878 αναγνώστες - 23/12/2019

    Εάν τα θέλετε όλα, το C5 Aircross, τα έχει όλα. Η γκάμα των κινητήρων είναι σε θέση να καλύψει όλες τις απαιτήσεις και να διατηρήσει την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα σε οικονομία και επιδόσεις. Διαθέτει δύο κινητήρες βενζίνης, τον PureTech 130 S&S BVM6 με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και τον 1,6 PureTech 180 S&S EAT8 με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Για όσους χρειάζονται τα οφέλη του πετρελαίου, υπάρχουν 3 diesel κινητήρες, με βασικό τον ιδιαίτερα οικονομικό 1.5 BlueHDi 130 130 S&S BVM6, ο οποίος πετυχαίνει καταναλώσεις στα 4.1 λτ./100χλμ. όντας από τους οικονομικότερους της αγοράς. Στη συνέχεια υπάρχει ο 1.5 BlueHDi 130 S&S EAT8 με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, ενώ για όσους οι επιδόσεις είναι πρώτο μέλημα, υπάρχει και ο 2.0 BlueHDi 180 S&S EAT8 με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, που αγριεύει αρκετά το σύνολο.
    Η πιο πρόσφατη και βελτιωμένη έκδοση του αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων εκμεταλλεύεται το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο λογισμικό «Shift and Park by wire» και εξασφαλίζει έως και 7% μικρότερη κατανάλωση σε σχέση με το προηγούμενο 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ανεβάζοντας αισθητά την συμπεριφορά του αυτοκινήτου.


     
    Με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση
    Η Citroën βασισμένη στις πρωτοποριακές αξίες της μάρκας και επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία των μοντέλων της, τώρα προσφέρει 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης σε όλη την γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων της. Το προϊόν αυτό είναι συνέχεια της ήδη υπάρχουσας διετούς εγγύησης Automobiles Citroën, διέπεται από τους ίδιους όρους και παρέχει τις ίδιες καλύψεις καθόλη την διάρκεια των 5 ετών, ενώ δίνεται αποκλειστικά από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών της Citroen Ελλάς.