Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Με 20 συστήματα υποβοήθησης, όλα είναι πιο εύκολα

    Διαβάστηκε από 35880 αναγνώστες - 23/12/2019

    Έχετε οδηγήσει ποτέ μαγικό χαλί; Να βλέπετε την λακκούβα να ετοιμάζεστε ψυχολογικά και να μην την νιώθετε ποτέ; Με στάνταρ τα Progressive Hydraulic Cushions και τα κορυφαίας άνεσης καθίσματα Advanced Comfort, το C5 Aircross προσφέρει απίστευτη άνεση ακόμα και στους πιο κακοφτιαγμένους ελληνικούς δρόμους. Κερασάκι στην τούρτα αποτελεί η άψογη ηχομόνωση που επικρατεί στην καμπίνα, και κρατάει έξω από τα αυτιά των επιβατών οποιοδήποτε ενοχλητικό θόρυβο.

    Το C5 Aircross στον δρόμο καταφέρνει να διαχειριστεί απόλυτα το μέγεθος του και να δώσει στον οδηγό την σιγουριά που χρειάζεται, κυρίως μέσα από το ελαφρύ και ακριβές τιμόνι, όπως και από τα εξαιρετικά επίπεδα πρόσφυσης. Δεν θα αρνηθεί ακόμα και πιο γρήγορες καταστάσεις, ενώ τις χωμάτινες προσδοκίες σας θα καλύψει πλήρως το Grip Control, το οποίο μαζί με Hill Descent σύστημα, θα σας βγάλει αλώβητους από τις πιο απαιτητικές οδηγικές καταστάσεις. Τα παραπάνω συστήματα, σε συνεργασία με τα 23 εκατοστά απόστασης του C5 Aircross από το έδαφος (τιμή που είναι η μεγαλύτερη στην κατηγορία) δημιουργούν ένα άκρως ικανό και εύχρηστο off road σύνολο.


    Με 20 συστήματα υποβοήθησης, όλα είναι πιο εύκολα
    Ποτέ η οδήγηση δεν ήταν πιο εύκολη και ξεκούραστη για τον οδηγό, μιας και το νέο Citroen C5 Aircross εφοδιάζεται με όλα τα διαθέσιμα συστήματα υποβοήθησης. Active Safety Brake, Active Lane Keeping Assist, αναγνώριση οδικών σημάτων κυκλοφορίας, αυτόματα φώτα, αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα νεκρής γωνίας, Adaptive cruise control, Collision Risk Alert, Driver Attention Alert, Highway Driver Assist, Ιntelligent Beam εμπρός φώτα και φυσικά έλεγχο πρόσφυσης Grip Control με έλεγχο κατάβασης Hill Assist Descent Aircross.  Το νέο C5 Aircross έχει βαλθεί να απαλλάξει τον οδηγό από οποιοδήποτε άγχος συνοδεύει την οδήγηση, με μεγαλύτερη απόδειξη πως αποτελεί και το μοναδικό αυτοκίνητο στην κατηγορία του που προσφέρει ημιαυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2, έως τα 180χλμ/ώρα. 
     


    Τιμές
    Το νέο Citroen C5 Aircross μπορεί να γίνει δικός σας από τις 22.550 ευρώ εξοπλισμένο με τον 1.2 PureTech S&S, ενώ εάν χρειάζεστε την έκδοση με τα 180 άλογα και το αυτόματο EAT8 κιβώτιο, η τιμή είναι στα 31.000 ευρώ.  Αντιστοίχως για τον 1.5 BlueHDi των 130 ίππων, το κόστος ανέρχεται στα 25.000 ευρώ, ενώ η πιο γρήγορη πετρελαιοκίνητη έκδοση 2.0 BlueHDi των 180 ίππων με το αυτόματο EAT8 κιβώτιο, κοστίζει 36.950 ευρώ.