Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Ποιοτική καμπίνα με τεχνολογίες που ζηλεύει ο ανταγωνισμός

    Διαβάστηκε από 19965 αναγνώστες - 9/10/2019

    Ανοίγοντας για πρώτη φορά τη πόρτα του, εντυπωσιαζόμαστε από την γενναιοδωρία των χώρων που παρέχει. Με το μεταξόνιο να αγγίζει τα 2.651 χλστ. ξεπερνάει αρκετά τα T-Roc και Arona ενώ δίνει εντελώς διαφορετική αίσθηση. Οι πίσω επιβάτες έχουν μεγάλο περιθώριο για τα γόνατα αλλά και τα κεφάλια, ενώ το πλάτος θα ικανοποιήσει και αυτό με τη σειρά του. Η σχεδίαση του εσωτερικού διάκοσμου φέρει και ελληνική υπογραφή καθώς επικεφαλής τμήματος είναι ο Δημήτρης Δαρκούδης, ο οποίος φρόντισε να είναι όλα απλά, εύκολα και premium, με αρκετό μαλακό υλικό.



    Το ψηφιακό καντράν των 10.25 ιντσών, το τριάκτινο τιμόνι αλλά και η οθόνη των 9.2 ιντσών που δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό, μας υπενθυμίζουν πως είμαστε σε ένα τεχνολογικά άρτιο Skoda. Η θέση οδήγησης προσφέρει στον οδηγό πανοραμική θέα, τα καθίσματα προσφέρουν καλή πλευρική στήριξη, ενώ το τιμόνι φέρει τα απολύτως απαραίτητα μπουτόν. Στον τομέα της συνδεσιμότητας παίρνει άριστα, ενώ τεχνολογικά καλούδια όπως το adaptive cruise control, το φρένο έκτακτης ανάγκης και το λογισμικό SideAssist, ολοκληρώνουν το σύνολο.



    Μέχρι και 2.444χλστ. φτάνει ο χώρος αποσκευών
    Ένας από τους λόγους που τα B-SUV είναι τόσο αγαπητά, είναι το γεγονός πως ενώ παραμένουν compact και ευέλικτα εντός πόλης, παρέχουν παράλληλα πολύ καλούς χώρους. Έτσι και το Skoda Kamiq διαθέτει χώρο αποσκευών στα 400 λτ. το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1.395 λτ. νούμερο που εκτοξεύεται στα 2.444 χλστ. με την αναδίπλωση και του καθίσματος συνοδηγού. Παράλληλα δεκάδες έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι αγγίζουν τα 26 λτ.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ