Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Γεμάτο ροπή και εκρηκτικότητα

Διαβάστηκε από 14122 αναγνώστες - 16/4/2020

Κάτω από το μεγάλο καπό με το μαύρο αυτοκόλλητο, συναντάμε τον 2λιτρο Multijet κινητήρα, απόδοσης 170 ίππων και 380 Nm ροπής. Συνεργάζεται αποκλειστικά με 9άρι αυτόματο κιβώτιο και κινεί με περίσσια άνεση το μεγάλο μοντέλο, πραγματοποιώντας αρκετές αλλαγές ταχυτήτων, λόγω της κοντής κλιμάκωσης. Το δυνατό τράβηγμα από τις 1.750 σ.α.λ. παρέχει ένα εντυπωσιακό 0-100 σε 10.2 δευτ. με τις ρεπρίζ να είναι αντίστοιχα αξιοσημείωτες. Κινητήρας και κιβώτιο δίνουν ρέστα στο συγκεκριμένο σύνολο με αποκορύφωμα τη μέση πραγματική κατανάλωση στα 8.3λτ./100χλμ



Με απίστευτες εκτός δρόμου δυνατότητες λόγω 4κίνησης
Το Jeep Compass Trailhawk εξοπλίζεται με ένα ικανότατο σύστημα 4κίνησης το οποίο διαθέτει δυνατότητα κλειδώματος αλλά και σύστημα Selec Terrain, με ρυθμίσεις Auto, Snow, Mud, Sand, Rock για να είστε ετοιμοπόλεμοι σε κάθε έδαφος. Τα παραπάνω συστήματα σε συνδυασμό με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος στα 216χλστ. πραγματικά θα σας περάσουν αλώβητους, ακόμα και από τα πιο δύσβατα και κακοτράχαλα μονοπάτια. Ανάλογα με το προφίλ οδήγησης που θα επιλέξετε, μία σειρά από αλγόριθμους, βελτιστοποιεί έως και 12 συστήματα του οχήματος, προετοιμάζοντας το άριστα και μεταφέροντας στο τιμόνι όσο το δυνατόν λιγότερα τραντάγματα γίνεται. Ένα πραγματικό αγρίμι παντός καιρού με στιβαρό και άκαμπτο πλαίσιο που δεν θα σας αγχώσει στιγμή.



Συμπέρασμα
Δεν υπάρχει μονοπάτι αλλά και καρδιά, που να μην κατακτήσει. Η έκδοση Trailhawk του Jeep Compass είναι μία premium πινελιά σε έναν λασπωμένο κόσμο. 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει