Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Αγοράζουμε Nissan Micra με 92 άλογα και «έξυπνο» κιβώτιο;

Διαβάστηκε από 5108 αναγνώστες - 23/7/2021

Βάζει «φωτιά» στην κατηγορία των supermini! Το Nissan Micra απέκτησε νέο κινητήρα βενζίνης 92 ίππων και το δοκιμάζουμε σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο CVT. Θα επιλέγατε αυτό ή κάποιο άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας;

Το Nissan Micra ήταν ανέκαθεν ένας εκ των πρωταγωνιστών στην κατηγορία των supermini και, προκειμένου να διατηρήσει τον φρέσκο του χαρακτήρα ανανεώθηκε αισθητικά και όχι μόνο. Η πρώτη μας επαφή μαζί του ήρθε μέσα από την χειροκίνητη έκδοση με τον νέο χιλιάρι κινητήρα, ενώ αυτή τη φορά δοκιμάσαμε το αυτόματο CVT και εντυπωσιαστήκαμε από την άνεση που προσφέρει.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, ακριβώς αυτό συνέβη και στην περίπτωση του καλαίσθητου Nissan Micra, το οποίο διαφοροποιείται στα σημεία από την προηγούμενη έκδοση. Στο εμπρός τμήμα του εξακολουθεί να υπάρχει η γνωστή πλέον «V-Motion» μάσκα, χαρακτηριστικό γνώρισμα της γκάμας της ιαπωνικής εταιρείας, ενώ τα έντονα νεύρα και η «αιχμηρή» σχεδίαση δημιουργεί έναν άκρως δυναμικό χαρακτήρα. Βέβαια, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι οι ατσάλινες ζάντες κρύβονται πίσω από τα πλαστικά καλύμματα που θα μπερδέψουν ακόμα και τους πιο έμπειρους. Το μέγεθος είναι 16 ίντσες και η Nissan ονομάζει τα δίχρωμα τάσια «τύπου FLEX».



Εσωτερικό: Ικανοποιούν οι χώροι του
Στο εσωτερικό του ιαπωνικού supermini συναντάμε επενδύσεις που ικανοποιούν με την ποιότητά τους, ενώ η δερμάτινη επένδυση του ταμπλό «σπάει» τη μονοτονία. Ο εξοπλισμός είναι αρκετά πλούσιος στην έκδοση «Acenta» της δοκιμής, με την ενημέρωση και ψυχαγωγία των επιβατών να αναλαμβάνει μία οθόνη αφής μεγέθους 7 ιντσών, η οποία προσφέρει δυνατότητα συνδεσιμότητας Apple CarPlay και Android Auto.

Πίσω από το τιμόνι υπάρχει ένας ψηφιακός πίνακας 5 ιντσών, ο οποίος είναι υπερπλήρης, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες ενδείξεις στον οδηγό. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι από την έκδοση δοκιμής δεν απουσίαζαν τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, αλλά και ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης που περιελάμβανε εκτός των άλλων θερμαινόμενα καθίσματα και ηλεκτρικά ανοιγόμενους καθρέφτες. Αλλαγές ως προς τους χώρους δεν υπάρχουν με αποτέλεσμα να φιλοξενούνται έως τέσσερις ενήλικες επιβάτες, ενώ τα 300 λτ. του χώρου αποσκευών κρίνονται ικανοποιητικά για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε