Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το νέο Audi A1 S-Line των 200 ίππων

Διαβάστηκε από 11204 αναγνώστες - 7/2/2020

Την ξέρετε την φράση, τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια; Το νέο Audi A1 αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα, ειδικά στην κορυφαία του έκδοση 40 TFSI S-Line. Εκρηκτικός δίλιτρος κινητήρας βενζίνης 200 ίππων για το πιο δυνατό, αιχμηρό αλλά και premium μικρό που φτιάχτηκε ποτέ.

Η συγκεκριμένη κορυφαία έκδοση κοστίζει 33.230 ευρώ αλλά σας τα δίνει πραγματικά όλα. Αυτόματο κιβώτιο Stronic, 200 ίππους μέχρι και ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ για να βγάλετε όλα σας τα απωθημένα. Η πολεμική του αύρα είναι διάχυτη και εμείς έτοιμοι για μία ευχάριστη μάχη με τις στροφές και τις ερωτήσεις των περαστικών.



Το νέο Audi A1 είναι πραγματικά εντυπωσιακό ενώ σχεδιαστικά αποτελεί σίγουρα μία από τις καλύτερες στιγμές της Audi. Το νέο A1 μεγάλωσε σε μήκος από την προηγούμενη γενιά του κατά 5.6 εκ. και πλέον ξεπερνά τα 4μ. κατά 3χλστ. Μη σας ξεγελάνε όμως οι compact διαστάσεις, καθώς δείχνει και έχει φτιαχτεί για μεγάλα πράγματα. Ειδικά στην S-Line έκδοση δοκιμής συναντάμε εμπρός πίσω LED φωτιστικά σώματα, υπέροχες 18άρες ζάντες στο χρώμα του χαλκού αλλά και νέους απόλυτα αγριεμένους προφυλακτήρες. Το χαμηλωμένο αμάξωμα και οι διπλές πίσω απολήξεις της εξάτμισης, στο κάνουν απόλυτα κατανοητό. Αυτό το Audi δεν είναι παιχνίδι, αλλά πύραυλος. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι περισσότεροι περαστικοί εντυπωσιάστηκαν με την fade out λειτουργία των φλας και αλάρμ ενώ υπάρχει μία τεράστια παλέτα χρωμάτων με διχρωμία οροφής για να διαλέξετε.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις