Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Εσωτερικό-σχεδίαση: Τρομερά ποιοτικό και hi-tech διάκοσμος που αγαπάει τους ρόμβους

    Διαβάστηκε από 9249 αναγνώστες - 23/1/2020

    Ανοίγοντας τη πόρτα του νέου DS3 Crossback μεταφέρεστε αυτόματα σε έναν άκρως premium και ήσυχο κόσμο. Τα πάντα σχεδόν έχουν χτιστεί γύρω από το σχήμα του ρόμβου, ενώ ο συνδυασμός των ποιοτικών υλικών είναι μοναδικός. Μαλακά πλαστικά, δέρμα ακόμα και αλκαντάρα συνθέτουν την γενικότερη εικόνα, η οποία σταδιακά θα σου οδηγήσει το βλέμμα στην μεγάλη οθόνη αφής 7 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό. Η συγκεκριμένη διαθέτει πολύ καλή ανάλυση, είναι αρκετά εύχρηστη μα αν είστε περισσότερο των κουμπιών, θα βρείτε και μία αράδα δεξιά και αριστερά από τον λεβιέ ταχυτήτων για την χρήση του infotainment.



    Φυσικά ο οδηγός δεν αντικρίζει έναν αναλογικό πίνακα οργάνων, αλλά έναν ψηφιακό και πλήρως διαμορφούμενο 7 ιντσών (εξτρά υπάρχει και η επιλογή για Head Up Display), ενώ από την βασική κιόλας έκδοση, ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης. LED φώτα, 17άρες ζάντες αλουμινίου, αυτόματος κλιματισμός, και πλήρες πακέτο ενεργητικής ασφάλειας, μαζί με λειτουργίες ημιαυτόνομης οδήγησης. Πάντως εάν έχετε τη δυνατότητα, θα σας προτείναμε να πείτε το ναι αφενός στο HUD και αφετέρου στο εξαιρετικό ηχοσύστημα Focal που μπορεί να εξοπλίσει το μοντέλο σας με 12 ηχεία.



    Χώροι: ¶νετες μετακινήσεις για επιβάτες, όχι τόσο για αποσκευές
    Μην σας ξεγελάει η πίσω εμφάνιση του μοντέλου, καθώς η αρχιτεκτονική στο εσωτερικό εκμεταλλεύεται άψογα τους χώρους. Έτσι 4 ενήλικες θα βολευτούν με περίσσια άνεση, ενώ το ντουλαπάκι του οδηγού μαζί με δεκάδες θήκες για μικροαντικείμενα, θα σας λύσουν τα χέρια. Το πορτ παγκάζ στα 350 λτ. δεν μπορεί να απειλήσει τον ανταγωνισμό, πόσο μάλλον με το τόσο υψηλό κατώφλι φόρτωσης.