Δοκιμάζουμε το νέο Hyundai i20 1.0 T 7-DCT των 100 ίππων

Διαβάστηκε από 4576 αναγνώστες - 13/10/2019

Πώς να μην ξεχωρίσει; Διαθέτει 100 άλογα από 1.000άρη turbo κινητήρα, συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο και κρατάει την τιμή του στα 16.390 ευρώ. Ένα πραγματικό value for money αυτοκίνητο που κρατάει τη δάδα της επιστροφής της βενζίνης, με δύο χέρια.

 
 
Δοκιμάζουμε την έκδοση του νέου Hyundai i20 με τον 1.000άρη turbo κινητήρα απόδοσης 100 αλόγων και 172 Nm ροπής και σας αποκαλύπτουμε όλες τις κρυφές χαρές της πιο ήρεμης δύναμης των μικρών. Παρόλο που ξεπερνάει σε μήκος τα 4μ. μόλις κατά 35 χλστ. καταφέρνει και πάλι να τραβήξει τα βλέμματα με την ιδιαίτερη σχεδίαση του. Τα μεγάλα ελλειπτικά φώτα και η χαμηλά τοποθετημένη πολυγωνική γρίλια συνθέτουν μία μοντέρνα και όμορφη μπροστινή εικόνα, ενώ στην πίσω όψη θυμίζει αρκετά τον μεγαλύτερο του αδερφό. Η νέα πλατφόρμα στην οποία πατάει του χαρίζει πληθωρικές διαστάσεις τις οποίες εκμεταλλεύονται πλήρως στα πίσω μεγάλα φώτα, ενώ τα πλαϊνά χαμηλά νεύρα ταιριάζουν απόλυτα με το έξυπνο χαμήλωμα της οροφής. Ευρύχωρο και με άριστη συναρμογή
Η προσθήκη οθόνης 7 ιντσών στην μέση του ταμπλό χαρίζει και high-tech και μοντέρνα αύρα στο εσωτερικό του Hyundai i20. Χωρίς να εντυπωσιάζει, είναι ιδιαίτερα λειτουργική και εξυπηρετεί το σύστημα iVIEW 2,0. Οι πολλές θέσεις για μικροαντικείμενα θα σας λύσουν τα χέρια, ενώ το ντουλαπάκι του συνοδηγού είναι κλιματιζόμενο. Τα σκληρά πλαστικά έχουν γερή συναρμογή και πολύ καλό φινίρισμα. Στον τομέα των χώρων, πολύ καλή δουλειά έχει γίνει για τα γόνατα των πίσω, ενώ μεγάλο ατού είναι  το πορτ-παγκάζ το οποίο με 326 λτ. ξεχωρίζει όσο διαθέτει και καλό σχήμα.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ