Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το νέο Hyundai i20 1.0T 100 ίππων

Διαβάστηκε από 10009 αναγνώστες - 26/11/2019

Το best seller της Hyundai φρεσκάρετε τόσο αισθητικά όσο και τεχνολογικά δείχνοντας σε όλους πως δεν πρόκειται ποτέ να μείνει πίσω. Σύγχρονα μέσα άνεσης και πιο αιχμηρή σχεδίαση για ένα από τα καλύτερα μικρά της αγοράς.

Δοκιμάζουμε το νέο Hyundai i20, με τον 1.000άρη turbo κινητήρα, απόδοσης 100 ίππων και το 5άρι κιβώτιο. Τι νέο φέρνει το καινούργιο κεφάλαιο i20;
 
Το νέας φιλοσοφίας σχεδιαστικό ραβδί της Hyundai ακούμπησε εν τέλει και το i20, δίνοντας του έναν πιο μοντέρνο και σίγουρα εκλεπτυσμένο εαυτό. Οι αλλαγές φανερές ήδη από τον ολοκαίνουργιο προφυλακτήρα που πλαισιώνει την χαρακτηριστική εξάγωνη μάσκα αλλά και τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.



Από την άλλη, η πίσω όψη δέχθηκε ακόμα περισσότερες επεμβάσεις με την μαύρη φάσα να βρίσκεται στο κέντρο του ανασχεδιασμένου προφυλακτήρα (λογική παρμένη από το Kona) και τα φωτιστικά σώματα να είναι αλλαγμένα και πιο μεγάλα. Πλέον έχει αυξηθεί η παλέτα με τα διαθέσιμα χρώματα, όπως και η πιθανή διχρωμία που θα σας επιτρέψει μία προσωπική πινελιά.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις