Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εντυπωσιάζει με το θετικό του τράβηγμα

Διαβάστηκε από 25350 αναγνώστες - 7/2/2020

Ο αρκετά ελαφρύτερος και γεμάτος τεχνολογίες 1.300άρης MultiAir κινητήρας του ομίλου ξεχωρίζει απευθείας για το δυνατό του τράβηγμα από τις μόλις 1.500 σ.α.λ. κάτι που επιβεβαιώνουν και τα νούμερα των επιδόσεων. Με 0-100 σε 9.4 δευτ. και τελική άνω των 200χλμ./ώρα για το αμάξωμα βάρους 1.430 κιλών είναι ξεκάθαρη η ζωντάνια του. Συνεργάζεται με το 9άρι αυτόματο κιβώτιο το οποίο είναι υπεύθυνο για την πολύ καλή πραγματική κατανάλωση στα 9.8 λτ./100χλμ., κατευνάζει όμως λίγο τις σπορ επιθυμίες του οδηγού.



Νέα καρδιά, νέες συγκινήσεις
Τον χαρακτήρα του συγκεκριμένου Renegade διαμορφώνουν αφενός τα 180 άλογα, αφετέρου όμως και το εξελιγμένο σύστημα 4κίνησης Jeep Active Drive το οποίο ελέγχει ηλεκτρονικά τη μεταφορά της ροπής στους τροχούς. Διαθέτει 4 mode και μαζί με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος (198 χλστ.), την μαλακή ανάρτηση και τον ισχυρό κινητήρα, είναι σε θέση να δημιουργήσει έναν τρομερά, για τα δεδομένα της κατηγορίας, σκληροτράχηλο χαρακτήρα.



Κρατά από την μία το οδηγικό του ενδιαφέρον παρέχοντας άνεση και αμεσότητα, όμως στις off road προκλήσεις είναι ο βασιλιάς. Ένας αρχηγός παλιά κοπής που ακόμα και σήμερα δείχνει γιατί τα υπόλοιπα είναι SUV και αυτό Jeep.

Συμπέρασμα
Ένα δυνατό και «γεμάτο» πακέτο που ενώνει τα καλά των άνετων και μοντέρνων SUV, με τις δυνατότητες ενός original Jeep

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει