Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Δοκιμάζουμε το νέο Kia Stonic 1,0 T-GDi 120 HP DCT

14/10/2020

Το δημοφιλές KIA Stonic διατίθεται με νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, με τον καλό 1000άρη turbo κινητήρα και πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού. Ας δούμε πόσο καλά τα καταφέρνει.

Η ΚΙΑ συμπληρώνει την γκάμα του Stonic. Η έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη στοχεύει στην ευκολία και την άνεση, ενώ παράλληλα διατηρεί όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, που το έκαναν να ξεχωρίζει.


 
Εμφάνιση σχεδίαση: Μοντέρνος και αξιοζήλευτος σχεδιασμός
 
Αν είσαι απ αυτούς που κάθε διαδρομή είναι και μια πρόκληση, τότε ο μυώδης σχεδιασμός του νέου Κia Stonic έγινε για σένα. Με αεροδυναμικές γραμμές και μάσκα που θα ζήλευαν οι περισσότεροι ανταγωνιστές του, η Κia υπογράφει το νέο της μικρό SUV. Ο εμπρός αεραγωγός είναι τοποθετημένος χαμηλά όπως  ακριβώς και η αεροτομή με σκοπό τη καλύτερη ψύξη. Ο συνδυασμός του πίσω προφυλακτήρα με τον αεροδυναμικό διαχύτη στο κάτω μέρος με τα προστατευτικά των τροχών και τις ποδιές δίνουν άλλο αέρα στο νέο Stonic και τονίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του.

 
Εσωτερικό χώροι: Άνετο και trendy
 
Ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Kia Stonic είναι μοντέρνος και άκρως ελκυστικός. Με στιβαρό, δερμάτινο τιμόνι, νέα οθόνη 4,2 ιντσών και με πολύ λεπτομέρεια στους χρωματισμούς των διακοσμητικών της καμπίνας έρχεται το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Φρέσκος και άνετος ο εσωτερικός σχεδιασμός όπως των ραφών αντίθεσης και των επενδύσεων σε μαύρο γυαλιστερό στη κεντρική κονσόλα σε κάνει να μην θες να τον αποχωριστείς.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις