Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Θυμίζει Ceed, προσφέρει όμως αρκετές νέες ψηφιακές πινελιές

    Διαβάστηκε από 54984 αναγνώστες - 12/2/2020

    Ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Kia XCeed ακολουθεί τις ποιοτικές και σχεδιαστικές γραμμές που μας έχει συνηθίσει η εταιρία. Έτσι συναντάμε σύγχρονη σχεδίαση με έμφαση στα καλά και ποιοτικά μαλακά υλικά που ντύνουν το μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό, την στιγμή που η προαιρετική επιλογή για πρώτη φορά ψηφιακού πίνακα οργάνων, έρχεται να αλλάξει τη hi-tech εικόνα.
    Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να διαλέξετε έναν όμορφο και ευανάγνωστο ψηφιακό πίνακα οργάνων υψηλής ευκρίνειας 12,3 ιντσών αλλά και την οθόνη αφής του συστήματος infotainment των 10.25 ιντσών (8 ιντσών στην βασική έκδοση). Ψυχαγωγία και εύκολη συνδεσιμότητα θεωρούνται δεδομένα, για ένα αυτοκίνητο που δεν θα σας «πνίξει» στα δεκάδες κουμπιά.



    31 λτ. περισσότερος χώρος αποσκευών από το Ceed
    Οι μεγαλύτερες διαστάσεις αλλά και η διαφορετική αρχιτεκτονική του νέου Kia XCeed παρέχουν παραπάνω από ικανοποιητικούς χώρους, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές. Οι πρώτοι θα απολαύσουν αρκετή απόσταση για τα γόνατα τους, ενώ το πορτ παγκάζ αγγίζει τα 426 λτ. και εξυπηρετεί την μεταφορά μακριών αντικειμένων. Το τελευταίο νούμερο, μπορεί με σωστή αναδίπλωση των καθισμάτων να αγγίξει και τα 1.378 λτ.