Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το νέο Kia XCeed 1.0T 120PS

Διαβάστηκε από 54928 αναγνώστες - 12/2/2020

Η Kia φέρνει στη ζωή ένα από τα πιο στιλάτα και εντυπωσιακά crossover της αγοράς προσφέροντας ένα δελεαστικό πακέτο. Μπορεί το νέο XCeed να βασίζεται στο μικρομεσαίο Ceed, όμως μονάχα οι μπροστινές δύο πόρτες είναι ίδιες και τίποτα άλλο. Ας γνωρίσουμε καλύτερα τη νέα μεταγραφή της κατηγορίας που ξεχωρίζει.

Το νέο Kia XCeed της δοκιμής εξοπλίζεται με τον 1.000άρη T-GDi κινητήρα του ομίλου, αποδίδει 120 ίππους και μπορεί να γίνει δικό σας από 20.590 ευρώ. Τι νέο όμως φέρνει το ολοκαίνουργιο crossover; Το νέο καθαρόαιμο crossover Kia XCeed μπορεί να βασίστηκε πάνω στο Ceed, όμως σχεδιαστικά δεν κράτησε σχεδόν τίποτα. Αγγίζοντας τα 4.395μ. μήκος, αποκτά έντονη διπλή μάσκα, φέρνοντας μία διαφορετική σκοπιά στην σχεδιαστική φιλοσοφία «tiger nose» της εταιρίας, την ώρα που τα μικρά LED φώτα ποτίζουν με premium πινελιές το αμάξωμα.



Ράγες οροφής, πλαϊνά προστατευτικά πλαστικά και απόσταση 18.4 εκ. από το έδαφος, σου κάνουν ξεκάθαρο πως ενώ είναι σικάτο, δεν θα αρνηθεί στιγμή μία χωμάτινη περιπέτεια. Και για να κάνουμε ακόμα πιο ξεκάθαρη την διαφορά του από τον μικρομεσαίο συγγενή του, είναι κατά 8.5εκ. πιο μακρύ και 25 χλστ. πιο φαρδύ, παρουσιάζοντας εντελώς διαφορετική ταυτότητα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις