Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το νέο Mitsubishi Outlander PHEV

Διαβάστηκε από 27916 αναγνώστες - 20/9/2019

Το νέο Outlander PHEV αποτελεί την τεχνολογική και όχι μόνο βιτρίνα της Mitsubishi και έρχεται να δείξει το μέλλον, σήμερα. Με νέα σχεδίαση, καινούργιες τεχνολογίες αλλά και plug in υβριδικό σύστημα με 2 ηλεκτροκινητήρες, υπόσχεται πολλά. Πώς τα πάει στην πράξη λοιπόν;

Οδηγήσαμε το νέο επίτευγμα των Ιαπώνων και ανακαλύπτουμε τις τεράστιες αλλαγές που έχει δεχθεί από το ντεμπούτο του, το 2012, όντας τότε το πρώτο υβριδικό SUV της αγοράς. Το πραγματικά επιβλητικό και λόγω μεγέθους αλλά και λόγω σχεδίασης Mitsubishi Outlander, ανανεώθηκε όσο έπρεπε, για να ταιριάζει περισσότερο με τους κανόνες της σημερινής περιόδου.



Έτσι με μία ματιά, διακρίνουμε εμπρός ανασχεδιασμένη μάσκα αλλά και νέας σχεδίασης full LED φωτιστικά σώματα, όπως επίσης και μεγαλύτερους προφυλακτήρες τόσο εμπρός όσο και πίσω. Τα βλέμματα κεντρίζει το νέο σπόιλερ αλλά και οι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών που γεμίζουν εντυπωσιακά τους θόλους. Είναι διαθέσιμο σε 8 διαφορετικά χρώματα και διατίθεται σε δύο εκδόσεις, Intense Plus και Intense Plus Navi με κόστος 45.900 και 54.900 ευρώ αντίστοιχα.  
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις