Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το νέο SEAT Ateca των 116 ίππων

14/2/2020

Η καλύτερη διαφήμιση του diesel! Το Ateca πατάει στην πλατφόρμα MQB και αποτελεί το πρώτο αυθεντικό SUV της Seat. Μετά από την δοκιμή με τον 1.000άρη TSI, ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε τις χάρες της diesel εκδοχής του. «Φοράει» 1.600άρη TDI κινητήρα απόδοσης 116 ίππων, συνεργάζεται με DSG κιβώτιο και παρακαλάει για ταξίδια.

«Φοράει» τον 1.600άρη TDI κινητήρα απόδοσης 116 ίππων και πετυχαίνει μία από τις καλύτερες καταναλώσεις στην κατηγορία των μικρομεσαίων diesel SUV. Μάλιστα στην έκδοση με το αυτόματο DSG κιβώτιο καταντά άπιαστο. Ιδιαίτερα αιχμηρό, καταφέρνει να ξεχωρίσει και να παρουσιάσει τον δικό του προσωπικό χαρακτήρα.



Από μπροστά, οι έντονες γωνίες στα LED φωτιστικά σώματα μαζί με τον τεράστιο αεραγωγό και τη μάσκα της εταιρίας, συνθέτουν μία αρκετά άγρια εικόνα. Το δυναμικό παρουσιαστικό συνεχίζεται από τα πλαϊνά νεύρα και ολοκληρώνεται με τα πολυγωνικά φώτα στο πίσω μέρος. Η αίσθηση crossover είναι έντονη, χάρη στο αυξημένο του ύψος, τις ράγες και τα μαύρα πλαστικά στα τελειώματα του αμαξώματος. Επιβλητικό κι ας μην υιοθετεί καμία ακρότητα, για αυτό και αρέσει.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις