Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το νέο Seat Arona FR των 150 ίππων

Διαβάστηκε από 40274 αναγνώστες - 22/1/2020

Τι δημιουργούν οι λέξεις Arona και FR όταν είναι μαζί τοποθετημένες; Μα φυσικά ένα διάπλατο χαμόγελο στο πρόσωπο του οδηγού που συνειδητοποιεί πως έχει 150 άλογα σε ένα sport crossover.

Το νέο Seat Arona FR κοστίζει 19.950 ευρώ, και αποτελεί ένα κόμπακτ crossover με GTi χαρακτήρα, κάνοντας την Seat να ξεχωρίσει σε μία δύσκολη κατηγορία. Αρκετά μακρύ καπό και έντονες ακμές κερδίζουν το βλέμμα των περαστικών σε κάθε πέρασμα. Συνολικά, στο μπροστινό μέρος η σχεδίαση παραπέμπει απευθείας σε  Ibiza, ενώ  η κυψελοειδής μάσκα και τα φωτιστικά σώματα με αρκετές γωνίες  δημιουργούν μια εντυπωσιακή εικόνα. ¶ξια μνείας είναι τα εντυπωσιακά φώτα ημέρας με τεχνολογία LED που  ταυτόχρονα γίνονται και φλας. Στο πίσω μέρος το μικρό SUV παραπέμπει περισσότερο στο μεγαλύτερο Ateca, όντας όμορφο και χωρίς σχεδιαστικές ακρότητες. 



Η διχρωμία του αυτοκινήτου δοκιμής, του δίνει ακόμα πιο νεανικό χαρακτήρα αλλά κοστίζει έξτρα. Περνώντας στο εσωτερικό του Seat Arona, η εικόνα είναι γνώριμη μιας και προέρχεται σχεδόν αυτούσιο από το Ibiza. Στο ταμπλό την παράσταση κλέβει η οθόνη 8 ιντσών με την εκπληκτική της ευκρίνεια. Ο κρυφός φωτισμός στις μπροστινές πόρτες δίνει αέρα από άλλη κατηγόρια ενώ η λευκή φάσα που διατρέχει το ταμπλό σπάει το μουντό γκρι και δίνει νεανικές πινελιές. Από πλευρά ποιότητας κοιτάει την κορυφή της κατηγορίας, παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιείται αποκλειστικά σκληρό πλαστικό, με την συναρμογή να βρίσκεται σε κορυφαία επίπεδα. Στον τομέα των χώρων, υπάρχει περίσσιος χώρος για κεφάλια και γόνατα για όλους τους επιβάτες, με τον χώρο αποσκευών να αγγίζει τα 400 λτ.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις