Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Δοκιμάζουμε το νέο Skoda Kodiaq των 150 ίππων

Διαβάστηκε από 5187 αναγνώστες - 2/4/2020

Δοκιμάζουμε την άκρως value for money έκδοση του Skoda Kodiaq με τον 1.500άρη κινητήρα των 150 ίππων στην βασική δικίνητη έκδοση του. Με λειτουργία απενεργοποίησης κυλίνδρου και πορτ-παγκάζ στα 720λτ. είναι ένα SUV που δείχνει να μην χάνει πουθενά.

Μεγάλο ατού και η πολύ καλή τιμή των 26.500 ευρώ του νέου Skoda Kodiaq, η οποία είναι σπάνια για την συγκεκριμένη κατηγορία, την ώρα που το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υστερεί στιγμή σε θέματα εξοπλισμού. Το νέο Skoda Kodiaq διαθέτει ένα τετραγωνισμένο αμάξωμα, με αρκετές γυάλινες επιφάνειες και καθαρές γραμμές, ενώ η μάσκα τονίζει την επιβλητικότητά του. Ξεχωρίζουν οι έντονες ακμές των πλευρικών τμημάτων και οι λεπτομέρειες στα εμπρός και πίσω φώτα, ενώ είναι εντυπωσιακό το πώς καταφέρνει να κρύβει τον όγκο του. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για ένα μοντέλο σχεδόν 4,7 μ. Εντάξει, ποτέ η Skoda δεν φοβήθηκε τα μεγέθη, όπως φοβήθηκε τις σχεδιαστικές ακρότητες.



Ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Skoda Kodiaq είναι αυτό ακριβώς που περιμένεις βλέποντας το εξωτερικό. Ποιοτικός, ιδιαίτερα ευρύχωρος και αρκετά high-tech, έχοντας μια δόση πολυτέλειας. Αρχικά τις εντυπώσεις κερδίζει η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και τα καλά υλικά ενώ τα βλέμματα τραβάει σίγουρα η οθόνη αφής 8 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό  αλλά και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων. Έκδηλη λοιπόν η τεχνολογική αύρα, σε έναν διάκοσμο που δεν έχει φανφάρες και υπερβολές. Όλα έχουν λόγο ύπαρξης και σκοπό. Στον τομέα των χώρων το Kodiaq είναι ο βασιλιάς, καθώς 5 ενήλικες θα ταξιδέψουν χωρίς τον παραμικρό περιορισμό, ενώ τα 720 λτ. του πορτ-παγκάζ είναι 100% αξιοποιήσιμα. 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις