Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Του πάει γάντι ο 1.500άρης TSI

Διαβάστηκε από 5199 αναγνώστες - 2/4/2020

Νέο ενδιαφέρον αποκτά τη βασική έκδοση του Skoda Kodiaq με το νέο 1.5 TSI ο οποίος είναι γεμάτος στην λειτουργία και εξασφαλίζει θα λέγαμε αέρινη κίνηση στο επιβλητικό SUV. Καταφέρνει το 0-100 σε 10.5 δευτ. ενώ αξιοποιώντας σωστά και το σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρου είναι σε θέση να προσφέρει πραγματική κατανάλωση γύρω στα 6λτ./100χλμ. σε ταξίδι και 8λτ./100χλμ. σε μικτό κύκλο. Κατά τα άλλα, οι υπόλοιπες πτυχές του Skoda Kodiaq και οι αντίστοιχες επιδόσεις παραμένουν στο υψηλό επίπεδο, που έχουμε γνωρίσει και σε άλλες εκδόσεις του μεγάλου τσέχικου SUV.



Ένα πρώτης ποιότητας ασφάλτινο SUV
Εξοπλισμένο με ένα καλοζυγισμένο τιμόνι και με δεκάδες σύγχρονα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, το Kodiaq όσο άνετα σε ταξιδεύει στον ανοιχτό δρόμο, τόσο προβλέψιμο και ευκίνητο αποδεικνύεται  στον επαρχιακό δρόμο χάρη. Οι κινήσεις του αμαξώματος ελέγχονται πλήρως, οι κλίσεις είναι σε λογικά πλαίσια ενώ το κράτημα πολύ καλύτερο από ότι περιμένεις. Εντυπωσιάζει η ποιότητα κύλισης, ενώ ακόμη και σε κλειστές διαδρομές το νέο Skoda Kodiaq δεν δείχνει ποτέ το μέγεθός του. 

Συμπέρασμα
Μπορεί η συγκεκριμένη δικίνητη έκδοση να περιορίζει μερικώς τις χωμάτινες διαδρομές, όμως σε όλα τα άλλα παίρνει άριστα. Ποιότητα, οικονομία και τεράστιοι χώροι για όσους είναι ταγμένοι στην άνεση.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει