Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Δοκιμάζουμε το νέο VW Golf mild hybrid των 150 ίππων

Διαβάστηκε από 16299 αναγνώστες - 7/9/2020

Η όγδοη γενιά του Golf μπαίνει δυναμικά στην ελληνική αγορά, με το νέο μοντέλο να αποτελεί για ακόμα μια φορά μια σαφή περιγραφή των τάσεων της εταιρίας πάνω σε ότι αυτή οραματίζεται.

Η όγδοη γενιά για το νέο VW Golf είναι εδώ και εμπερικλείει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά πάνω στα οποία θα βασιστεί η VW στο μέλλον. 
Οι τεχνολογικές αναβαθμίσεις συνοδεύονται με την έλευση υβριδικών και Plug-In εκδόσεων, μαζί με αυτές του φυσικού αερίου. Το VW Golf στην Ελλάδα ξεκινά από 20.500 ευρώ για την έκδοση του 1,0 λίτρου με 110 ίππους, το οποίο θα έρθει όμως λίγο πιο μετά. Το 1,5 των 130 ίππων κοστίζει 21.800 ευρώ, το 150άρι ανεβαίνει στα 23.850 ευρώ ενώ το mild υβριδικό 150άρι με DSG, το οποίο δοκιμάζουμε εδώ, κοστίζει 25.050 ευρώ.



Σε ό,τι αφορά την εξωτερική σχεδίαση, η VW προχώρησε συνειδητά με προσεκτικές κινήσεις. Ένα VW Golf πρέπει να είναι αναγνωρίσιμο ακόμα κι από το... διάστημα και αυτό έχει συμβεί και στην 8η γενιά του. Η πρόσοψη είναι χαμηλότερη και πιο μοντέρνα. Το πίσω μέρος είναι υψηλότερο, ενώ οι πλευρικές γραμμές ακολουθούν ανοδική πορεία από μπροστά προς τα πίσω. Το σύνολο δείχνει οπωσδήποτε πιο δυναμικό. Δεν είναι όλα όμως τόσο προβλέψιμα. Σχετικά με το δημιουργικό πλαίσιο εκμεταλλεύτηκαν την ελευθερία, που τους παρέχουν τα standard φώτα LED τόσο στους μπροστινούς προβολείς όσο και στα πίσω φωτιστικά σώματα. Συνολικά το νέο μοντέλο, δείχνει πιο μακρύ και χαμηλό κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις μεταβολές στις διαστάσεις του.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις