Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το νέο Volvo XC40 T3 των 163 ίππων

Διαβάστηκε από 11051 αναγνώστες - 28/2/2020

Το πιο νεανικό αλλά πάντα premium Volvo XC40 αποκτά αυτόματο 8άρι κιβώτιο, αυξάνει την ιπποδύναμη του και έρχεται να κερδίσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους. Γιατί η μετακίνηση δεν πρέπει να είναι αγγαρεία, αλλά απόλαυση.

Δοκιμάζουμε την βασική βενζινοκίνητη T3 έκδοση, με τον 1.500άρη κινητήρα των 163 ίππων με το νέο αυτόματο 8άρι κιβώτιο, στα 34.456 ευρώ. Παρατηρώντας το πάντα επιβλητικό XC40, συνειδητοποιούμε πως οι τετραγωνισμένες επιφάνειες και τα φουτουριστικά σώματα, του εξασφαλίζουν ένα αρκετά δυναμικό μπροστινό μέρος με την κλασική γρίλια να φωνάζει Volvo. Στο πλαϊνό μέρος το μάτι πέφτει χαμηλά στα προστατευτικά πλαστικά που έχουν τοποθετηθεί, τα οποία του παρέχουν ένα πιο «σκληρό» χαρακτήρα στην σχεδίαση του. Από πίσω, τα γνωστά φωτιστικά σώματα τύπου μπούμερανγκ υπογράφουν την αποκλειστική του ταυτότητα τις νυχτερινές ώρες.



Στο XC40 συναντάμε μία οθόνη 12.3 ιντσών που διαδραματίζει τον ρόλο του πίνακα οργάνων και μία 9 ιντσών στην κεντρική κονσόλα για τον χειρισμό του συστήματος infotainment. Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτό το high-tech  σύνολο είναι στον βασικό εξοπλισμό, ενώ κρυφός ατμοσφαιρικός φωτισμός, μαλακά πλαστικά καλής ποιότητας και υψηλή ανάλυση στις οθόνες δημιουργούν μία μοναδική premium αύρα. Στον τομέα των χώρων, ο οδηγός στην υψηλή του θέση λαμβάνει την SUV αίσθηση που σίγουρα επιζητά, ενώ πίσω, παίζεις μπάλα. Επιβάτες ανεξαρτήτως αναστήματος ταξιδεύουν σταυροπόδι, ενώ ο χώρος αποσκευών των 460 λτ. με αυτόματη πόρτα θα σας επιτρέψουν μία μικρή μετακόμιση.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις