Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το ταχύτερο DS3 Crossback EAT8 155PS

Διαβάστηκε από 21529 αναγνώστες - 12/10/2019

Το DS3 Crossback έκανε πάταγο με τον ερχομό του, αποτελώντας με μεγάλη διαφορά το πιο κομψό και στιλάτο μικρό SUV της αγοράς. Το design του, τόσο εντός όσο και εκτός, το ανεβάζει σε ένα μοναδικό θρόνο και παρά τους αρκετούς μήνες παρουσίας του, τα κεφάλια δεν σταματούν να γυρνάνε σε κάθε πέρασμα του.

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε την πιο γρήγορη έκδοση του νέου DS3 Crossback με τον 1.200άρη PureTech κινητήρα απόδοσης 155 ίππων και 240 Nm ροπής. Το συγκεκριμένο σύνολο συνεργάζεται αποκλειστικά με αυτόματο 8άρι κιβώτιο και προσθέτει μία σπορ πινελιά που λείπει από τις άλλες εκδόσεις.

"Το DS3 Crossback είναι το πρώτο μοντέλο που «πατάει» στην νέα πλατφόρμα CMP του ομίλου Peugeot-Citroen..."


Η συγκεκριμένη ξεχωρίζει για την αυξημένη ακαμψία της, το μειωμένο κατά 35 κιλά βάρος, αλλά και τις πολλές δυνατότητες για αυτόνομη οδήγηση. Σχεδιαστικά τώρα, στο μπροστινό μέρος η εξαγωνική - πλεκτή μάσκα και τα ιδιόμορφα φανάρια με LED προβολείς δηλώνουν από μακριά πως πρόκειται για ένα DS, ενώ στο πλάι οι «pop up» κρυμμένες χειρολαβές δίνουν το κάτι παραπάνω. Το πίσω μέρος είναι εξίσου εντυπωσιακό τις δύο μπούκες, με τις ζάντες 18 ιντσών και την κατά 170 χλστ. απόσταση από το έδαφος να το δείχνουν αρκετά πιο επιβλητικό
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις