Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το υβριδικό Suzuki Ignis των 90 ίππων

Διαβάστηκε από 12949 αναγνώστες - 27/2/2020

Το πλεονέκτημα της υβριδικής 4κίνησης. Το Ignis αποτελεί ένα πραγματικά κερδισμένο στοίχημα της Suzuki. Έχει κλέψει τις καρδιές αρκετών Ελλήνων και αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές της μίνι κατηγορίας. Με υβριδική τεχνολογία, 4κίνηση και 90 άλογα στα 13.780 ευρώ, λογικό δεν είναι;

Δοκιμάζουμε την συγκεκριμένη Hybrid All Grip έκδοση 90 ίππων και ανακαλύπτουμε το τρίπτυχο επιτυχίας του μοντέλου. Οικονομία, ευελιξία και μοντέρνες τεχνολογίες. Πραγματικά ιδιαίτερη η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που μοντέλου, η οποία εάν θεωρείται όμορφη ή όχι, το αφήνουμε στη κρίση σας.  Κοιτώντας το από μπροστά, τα φώτα LED και η μάσκα με τις πινελιές χρωμίου φέρουν την υπογραφή όπως σε κάθε Suzuki μοντέλο. Στο πλάι τα βλέμματα τραβάει σίγουρα η αρκετά φαρδιά κολώνα, ενώ και το πίσω μέρος είναι ιδιαίτερο, όντας αρκετά φαρδύ χαμηλά και στενεύει όσο ανεβαίνει, καταλήγοντας σε μία ψηλή και στενή οροφή. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μοιάζει με κανένα άλλο.


 
¶κρως νεανικός και μοντέρνος είναι ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Ignis, το οποίο έχει ανέβει επίπεδο και ποιοτικά αλλά και χωροταξικά. Το μάτι κεντρίζει αρχικά η οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό και στη συνέχεια ο μοντέρνος και γεμάτος χρώματα πίνακας οργάνων, παρά την αναλογική φύση του. Στην έκδοση δοκιμής, χερούλια και βάση επιλογέα είναι σε πορτοκαλί χρώμα, «ανοίγοντας» τον χώρο και εμπλουτίζοντας την συνολική εικόνα. Σε θέμα εργονομίας παίρνει άριστα, ενώ εξετάζοντας τους χώρους, το Ignis διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών στην κατηγορία (250λτ.) ο οποίος σε αυτή την υβριδική έκδοση μειώνεται στα 227λτ. Νούμερο που παραμένει καλό, όπως και ο χώρος των πίσω.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις