Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Hyundai i30 Fastback N 275PS

Διαβάστηκε από 20590 αναγνώστες - 30/6/2019

Το πρωί μπορείτε να αφήνετε τα παιδιά σας στο σχολείο και το απόγευμα να πραγματοποιείτε νέο ρεκόρ στη πίστα. Το Hyundai i30 Fastback N τα έχει και τα κάνει όλα. Χώρους για οικογένεια, εμφάνιση που τραβάει τα βλέμματα αλλά και 275 λόγους για να χαμογελάει ο οδηγός.

Μετά από την δοκιμή της hatchback έκδοσης, ήρθε η στιγμή να δαμάσουμε τα 275 άλογα που βρυχώνται κάτω από ένα μακρύτερο καπό.


Εμφάνιση-σχεδίαση: Ένα σπορ κουπέ που δεν προκαλεί για να ξεχωρίσει
Μπορεί πριν μερικά χρόνια η λέξη sedan να αντιπροσώπευε μία πιο συντηρητική εμφάνιση, πλέον όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ναι, το Hyundai i30 Fastback N είναι οικογενειακό, έχει μεγάλο πορτ παγκάζ και ξεπερνάει αρκετά τα 4 μέτρα σε μήκος. Αυτό όμως δεν του απαγορεύει να είναι εξίσου εντυπωσιακό. Το μακρύ του καπό καταλήγει στην επιθετική γρίλια της κορεάτικης φίρμας, τα νεύρα σε καπό και πλαινά «κόβουν» από το μέγεθος του, ενώ πίσω είναι καθαρό κουπέ. Το αμάξι χαμηλώνει αρκετά, και καταλήγει σε ένα μικρό πίσω παρ-μπριζ αλλά και σε δύο εντυπωσιακές απολήξεις εξάτμισης.


 
Εσωτερικό-χώροι: Εξαιρετικά ποιοτικό με σπορ πινελιές
Η συνταγή της καμπίνας έρχεται αυτούσια από την 5θυρη έκδοση, και προάγει ξανά την ποιότητα και την άριστη συναρμογή. Στο ταμπλό ξεχωρίζει η οθόνη αφής που είναι το κέντρο ελέγχου, ενώ στο τριάκτινο τιμόνι θα βρείτε τα πιο σημαντικά κουμπιά, αυτά της παραμετροποίησης οδήγησης. Αριστερά τα Eco, Sport,Normal και δεξιά το «N» το οποίο είναι το εισιτήριο για την απόλυτη οδηγική εμπειρία. Τα μπάκετ καθίσματα και οι σπορ πινελιές ολοκληρώνουν την αρκετά σκουρόχρωμη καμπίνα. Στον τομέα των χώρων, άνετα θα ταξιδέψουν 4 επιβάτες, με ελάχιστους περιορισμούς για τα κεφάλια των πίσω, ενώ το πορτ-παγκάζ αγγίζει έως και τα 450 λτ. με πρακτικότατο liftback.



 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις