Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Peugeot 2008: Mε 130 ίππους κι αυτόματο κιβώτιο χτυπάει κορυφή
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Peugeot 2008: Mε 130 ίππους κι αυτόματο κιβώτιο χτυπάει κορυφή

Διαβάστηκε από 14953 αναγνώστες - 26/7/2022

To Peugeot 2008 συνδυάζει premium χαρακτηριστικά, προσιτή τιμή κι οδική συμπεριφορά που ισορροπεί έντεχνα μεταξύ άνεσης και κρατήματος. Ειδικά στην αυτόματη έκδοση με τους 130 ίππους όπου προστίθενται επιδόσεις κι ευχρηστία, το σύνολο φαντάζει πιο ολοκληρωμένο από ποτέ.

Το Peugeot 2008 δεν σηκώνει λεονταρισμούς

Τα τελευταία χρόνια τα μικρά SUV έχουν πάρει τα ηνία στην πίτα των πωλήσεων. Λογικό θα λέγαμε, αφού οι δυνατότητες τους τα κάνουν κατάλληλα για όλες τις δουλειές! Μπορούν να κινούνται με σχετική ευελιξία μέσα στην πόλη, να ταξιδεύουν άνετα και να μπαίνουν σε off-road μονοπάτια, με τους χώρους τους να είναι κατάλληλοι ακόμα και για μια τετραμελή οικογένεια. Ανάμεσα στην πληθώρα των μικρών SUV που κυκλοφορούν ξεχωρίζει το Peugeot 2008, όπου βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων για το 2021 και συνεχίζει δυναμικά και το 2022, όντας στις πρώτες θέσεις στη σχετική λίστα μέχρι το Μάιο. Μόνο τυχαία δεν φιγουράρει τόσο ψηλά, αφού διαθέτει μια premium προσέγγιση με ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά και κινητήρες διαμάντια. Στην έκδοση GT-Line με τους 130 ίππους και το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων πραγματικά δεν του λείπει τίποτα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Κομψό κι ελκυστικό το Peugeot 2008

Το έχουμε πει αρκετές φορές, αλλά επειδή επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως, το αναφέρουμε ξανά. Το Peugeot 2008 είναι ίσως το πιο ιδιαίτερο σχεδιαστικά μοντέλο της κατηγορίας. Η μεγάλη μάσκα, τα «αγριεμένα» φωτιστικά σώματα, τα φώτα ημέρας σε σχήμα «κυνόδοντα» και το μυώδες καπό δημιουργούν ένα εντυπωσιακό εμπρός πρόβολο που δεν τον ξεχνάς εύκολα!



Οι δυναμικές γραμμές που «τρέχουν» στο πλάι του μοντέλου δίνουν μια συνεχόμενη ροή στο αμάξωμα, που ολοκληρώνεται στο πίσω μέρος με τις χαρακτηριστικές «νυχιές» στα φώτα και τη μαύρη φάσα που τονίζει το πλάτος του SUV. Τέλος η διπλή απόληξη του συστήματος εξαγωγής δίνει ένα σπορτίφ τόνο στο 2008.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε