Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Renault Captur ήπια υβριδικό: Η πιο ισορροπημένη έκδοση
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Renault Captur ήπια υβριδικό: Η πιο ισορροπημένη έκδοση

28/9/2022

Το ήπια υβριδικό Renault Captur έρχεται να καλύψει το κενό των πετρελαιοκινητήρων και καταφέρει να προσφέρει μια ισορροπημένη λύση ανάμεσα σε επιδόσεις και επισκέψεις στο βενζινάδικο, όντας πιο πολύπλευρο από ποτέ.

Renault Captur MHEV: Με 140 ίππους και κατανάλωση 7,2 λ/100 χλμ

Το Renault Captur, εκτός ότι είναι ένα από τα πιο καλοσχεδιασμένα SUV της μικρής κατηγορίας, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία στα μηχανικά σύνολα που φιλοξενεί κάτω από το καπό του, την οποία δεν συναντάς σε κανένα ανταγωνιστή του. Βενζίνη, LPG, full Hybrid, Plug-in και mild Hybrid είναι οι επιλογές που δίνει στο καταναλωτικό κοινό το elegant γαλλικό αυτοκίνητο, με την απουσία του diesel κινητήρα να υπερκαλύπτεται από τις άλλες εκδόσεις. Μετά τo Plug-In, στα χέρια μας βρέθηκε το ήπια υβριδικό μοντέλο των 140 ίππων που υπόσχεται απόλυτη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και κατανάλωσης χωρίς τη χρήση πρίζας.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Aπό τα πιο ελκυστικά μικρά SUV το Renault Captur

Το Renault Captur, ανεξαρτήτως κινητήρα, σε κερδίζει με την πρώτη ματιά χάρη στο έντονο παρουσιαστικό του, που αναβλύζει ταυτόχρονα κομψότητα και δυναμισμό. Οι προβολείς Full LED σε σχήμα «C», που άλλωστε είναι κι η φωτεινή υπογραφή της εταιρίας, η μάσκα με το επιβλητικό ρόμβο και τα μεγάλα ανοίγματα του προφυλακτήρα δημιουργούν ένα μπροστινό πρόβολο γεμάτο αυτοπεποίθηση.



Η σχεδίαση της τρίτης κολώνας σε συνδυασμό με το μικρό φινιστρίνι και τη διχρωμία της οροφής δίνουν μια coupe αισθητική οφθαλμαπάτη που κάνει ακόμα πιο ελκυστικό το μοντέλο. Τη γραμμή «C» ακολουθούν και τα πίσω φωτιστικά σώματα, ενώ τα περιμετρικά πλαστικά κι η αυξημένη απόσταση από το έδαφος είναι τα στοιχεία που οφείλει να έχει κάθε SUV που σέβεται το χαρακτήρα του.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε