Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
CUPRA Formentor DSG: SUV και ευχαρίστηση σε ένα
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

CUPRA Formentor DSG: SUV και ευχαρίστηση σε ένα

Διαβάστηκε από 11249 αναγνώστες - 11/5/2022

Το CUPRA Formentor δεν θέλει συστάσεις. Προκλητικό, πλούσιο και πολιτισμένο στην έκδοση με τους 150 ίππους, απογειώνεται και γίνεται ακόμα πιο εύχρηστο και πρακτικό με την προσθήκη του αυτόματου κιβωτίου DSG 7 σχέσεων.

Το CUPRA Formentor αποκτά DSG και γίνεται ακόμα καλύτερο

Το Formentor, το πρώτο αυτόνομο μοντέλο της CUPRA, είναι το αυτοκίνητο που έχει καταφέρει να συνδυάσει αρμονικά τα πλεονεκτήματα της μικρομεσαίας SUV κατηγορίας με σπορ στοιχεία που συναντάμε σε hot hatchback. Στην έκδοση με τον 1.500αρη TSI κινητήρα των 150 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο αποκτά ακόμα ένα πλεονέκτημα, την ευκολία χρήσης, ειδικά εντός πόλης, χωρίς όμως να χάνει στιγμή το σπορτίφ χαρακτήρα του.

Αιχμηρή σχεδίαση για το CUPRA Formentor

Το CUPRA Formentor δεν περνά απαρατήρητο από δίπλα σου. Η επιθετική και αιχμηρή σχεδίαση του γεμίζει το πλάτος του δρόμου και παρά τις εμφανείς επιρροές από τη SΕΑΤ, έχει δημιουργήσει ένα δικό του μοναδικό αισθητικό χαρακτήρα. Το αμάξωμα είναι γεμάτο ρευστές και τονισμένες γραμμές, με την κλίση της οροφής να δίνει ένα coupe στοιχείο. Το «πρησμένο» καπό, οι μεγάλοι αεραγωγοί, η χρωμιωμένη μάσκα με το logo και οι εντυπωσιακοί LED προβολείς δημιουργούν ένα άκρως δυναμικό μπροστινό σύνολο, που ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την ιδεολογία του αυτοκινήτου. Τo ιδιαίτερο σχήμα των πίσω φωτιστικών σωμάτων είναι το σήμα κατατεθέν της CUPRA, με τη φωτιζόμενη LED λωρίδα που τα ενώνει μεταξύ τους να τονίζει το πλάτος του SUV. Τα δύο ζεύγη απολήξεων της εξάτμισης σε ματ χρώμα δίνουν extra πόντους δυναμισμού στο μοντέλο, με τo αυτοκίνητο της δοκιμής μας να πατάει πάνω σε 18αρες ζάντες με ιδιαίτερο σχεδιασμό
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε