Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το Discovery SVX.

Απίστευτο! 2η σερί ακύρωση από την Land Rover

15/2/2019

Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών η Land Rover ανακοίνωσε το «κόψιμο» και 2ης έκδοσης που δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον από το αγοραστικό κοινό. .

Mε την Jaguar Land Rover να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, η εταιρεία προσπαθεί πλέον να βάλει προτεραιότητες και να μειώσει την γκάμα μοντέλων της, προσβλέποντας σε κέρδη στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Πριν από δύο περίπου εβδομάδες, έγινε γνωστό πως η Land Rover έκοψε από την γραμμή παραγωγής το Range Rover SV Coupe πριν αυτό καταφέρει να σημειώσει έστω και μια ταξινόμηση και τώρα η βρετανική εταιρεία που βρίσκεται στα χέρια της κινεζικής Τata Motors, φαίνεται πως δεν πρόκειται να βάλει σε παραγωγή ούτε το Discovery SVX, παρά το γεγονός ότι η ίδια η φίρμα είχε προαναγγείλει το λανσάρισμα του.
 

Συγκεκριμένα, η Land Rover είχε παρουσιάσει το Discovery SXV ως concept κάτω από το όνομα Disco στην Έκθεση της Φρανκφούρτης το 2017 ισχυριζόμενη πως η έκδοση παραγωγής θα λανσαριστεί στα τέλη του 2018. Πλέον, και ενώ είμαστε στα μέσα του Φεβρουαρίου, η μάρκα επιβεβαίωσε πως η παραγωγή του Discovery SVX δεν θα πραγματοποιηθεί.

Υπενθυμίζουμε πως το Disco concept εξοπλιζόταν με τον γνωστό V8 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα της μάρκας χωρητικότητας 5,0 λίτρων που μέχρι και αυτή την στιγμή δεν είναι διαθέσιμος στην υπόλοιπη γκάμα κινητήρων του Discovery.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις