Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Έκδοση R-Dynamic Black για τη νέα Jaguar F-Pace

16/8/2021

Η Jaguar παρουσίασε την έκδοση R-Dynamic Black της F-Pace, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το γυαλιστερό μαύρο χρώμα και τα sportive στοιχεία στην εμφάνιση.

Η βρετανική εταιρία παρουσίασε ακόμα μια έκδοση για το επιβλητικό SUV της, που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Ευρωπή. Πρόκειται για την έκδοση R-Dynamic Black, με κύριο χαρακτηριστικό τις μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Η μάσκα, τα καπάκια των καθρεπτών, τα πλαίσια των παραθύρων, οι αεραγωγοί, οι ράγες οροφής καθώς και το περίβλημα της γρίλιας είναι μερικά από τα κομμάτια που βάφτηκαν σε μαύρο χρώμα και αλλάζουν την εικόνα του F-Pace. Οι 20αρες ζάντες που θα φοράει το αυτοκίνητο είναι βαμμένες και αυτές σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, δημιουργώντας μια εκπληκτική αντίθεση με τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων. Η Jaguar F-Pace R-Dynamic Black, στην στάνταρ έκδοση, θα διαθέτει πανοραμική ηλιοροφή και ειδικά φιμέ κρύσταλλα στα τζάμια που προσφέρουν προστασία από τον ήλιο και αδιάκριτα βλέμματα.
 
Μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες θα υπάρχουν και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Στο στάνταρ εξοπλισμό θα είναι και η λειτουργία Premium Cabin Lighting που δίνει στον οδηγό την επιλογή 30 χρωμάτων για τον φωτισμό.   

Σύμφωνα με την εταιρία, όλες οι F-Pace θα λάβουν μια ενημερωμένη έκδοση που θα επιτρέπει ασύρματες συνδέσεις μέσω Apple CarPlay και Android Auto.

Σύμφωνα με την εταιρία, όλες οι F-Pace θα λάβουν μια ενημερωμένη έκδοση που θα επιτρέπει ασύρματες συνδέσεις μέσω Apple CarPlay και Android Auto.

 
Η νέα Jaguar F-Pace R-Dynamic Black θα είναι διαθέσιμη με πληθώρα κινητήρων βενζίνη και πετρελαίου αλλά και plug-in έκδοση που θα αποδίδει 399 ίππους. Όλοι οι κινητήρες θα συνεργάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και η κίνηση θα περνάει και στους τέσσερις τροχούς. Η Jaguar θα προσφέρει το πακέτο Black και στο F-Pace SVR, που φοράει τον κορυφαίο υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα, 5 λίτρων, με απόδοση 550 ίππους και κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4 δευτερόλεπτα. 
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι τιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο για την καινούργια έκδοση θα ξεκινούν από 46.765 λίρες, δηλαδή περίπου 54.869 ευρώ.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε