Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Elon Musk: Ποιός ο λόγος για αυτόνομες Ferrari

30/9/2021

O CEO της Tesla, Elon Musk και ο πρόεδρος της Ferrari και του ομίλου Stellantis John Elkann συμφώνησαν οτι όντως δεν υπάρχει λόγος να κατασκευαστούν αυτόνομες Ferrari, αφού το νόημα είναι να τις οδηγείς. Και οι δύο τοποθετήθηκαν επίσης υπερ της χρήσης πυρηνικής ενέργειας, εφόσον καταστεί πιο ασφαλής.

Την κοινή τους άποψη πως τα αυτοκίνητα της Ferrari δεν θα πρεπε να εξοπλιστούν με συστήματα αυτόνομης οδήγησης εξέφρασε ο CEO της Tesla Elon Musk, αλλά και το αφεντικό της Ferrari και πρόεδρος του ομίλου Stellantis John Elkann, κατά τη διάρκεια της Ιταλικής εβδομάδας τεχνολογίας. Και οι δύο ισχυροί άνδρες αναφέρθηκαν στο μέλλον της τεχνολογίας και δεν περιορίστηκαν μόνο στα θέματα της αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά αναφέρθηκαν σε μία σειρά θεμάτων για το μέλλον της τεχνολογίας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Μπορεί ο Elon Musk να είναι απο τους ανθρώπους που εδώ και αρκετά χρόνια μιλούν για την ανάγκη ύπαρξης αυτοκινήτων με συστήματα αυτόνομης οδήγησης, όμως η δήλωση του έκανε πολλούς να απορήσουν, όταν συμφώνησε με τον Elkann στη δήλωση που έκανε ο τελευταίος ότι "Θα ήταν λυπηρό να υπάρξει μία αυτόνομη Ferrari, αφού το νόημα του να έχεις μία Ferrari είναι να την οδηγείς".

Όταν ρωτήθηκε για την έλλειψη των μικροτσίπ, η οποία έχει αναγκάσει τις εταιρείες να καθυστερήσουν την παράδοση των καινούργιων αυτοκινήτων, ο Elon Musk δήλωσε ότι το πρόβλημα αναμένεται να λυθεί σύντομα, αφού καινούργια εργοστάσια παραγωγής τέτοιων εξαρτημάτων έχουν ήδη αρχίσει να κατασκευάζονται, ενώ όσον αφορά την πυρηνική ενέργεια φαίνεται να συμφωνεί με την ύπαρξη και προώθηση αυτής, ή έστω να μην κλείσουν τα εργοστάσια αυτά τα οποία έχουν ήδη κατασκευαστεί. Συγκεκριμένα είπε οτι: "Με τις τιμές των καυσίμων να ανεβαίνουν στα ύψη όπως επίσης και οι τιμές του γαιάνθρακα, η πυρηνική ενέργεια είναι μία λύση που είναι ασφαλής και που πρέπει να αναπτύξουμε περισσότερο"

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε