Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Επίσημο: Αυτό είναι το ανανεωμένο Kia Ceed

13/7/2021

Μία ημέρα πριν την επίσημη παρουσίασή του Kia Ceed, η κορεατική μάρκα δημοσίευσε μία teaser εικόνα από το facelift μικρομεσαίο της με τρία μοντέλα σε GT Line έκδοση εξοπλισμού.

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία της τρίτης γενιάς του, το Kia Ceed ετοιμάζεται για την επιστροφή του στους δρόμους. Η κορεατική μάρκα θα παρουσιάσει την Τετάρτη (14/7) το facelift μικρομεσαίο, μέχρι τότε ωστόσο φρόντισε να μειώσει, ελαφρώς, την αναμονή. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία εικόνα από τρία ανανεωμένα Ceed, όλα σε GT Line έκδοση εξοπλισμού και με το ανανεωμένο λογότυπο της μάρκας. Από αριστερά στα δεξιά βλέπουμε, λοιπόν, το ProCeed GT, το Ceed GT Line hatch και το Ceed Plug-in Hybrid GT Line wagon αμαξώματος.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Σε πρώτη ματιά και τα τρία μοντέλα έχουν μαύρη γυαλιστερή επένδυση στα πλαϊνά του προφυλακτήρα τους, με αποτέλεσμα οι αεραγωγοί να φαίνεται πως προεξέχουν. Συνολικά η μπροστινή γρίλια είναι ανανεωμένη, αν και πρέπει να κρατήσουμε επιφυλάξεις καθώς πρόκειται για διακόσμηση GT Line και GT. Τροποποιημένοι είναι και οι προβολείς καθώς δεν υπάρχει η διάταξη LED τεσσάρων σημείων που θύμιζε μοντέλο Porsche. Τα μπροστά φώτα έχουν ίδιο σχέδιο με το κλασικό μοντέλο, αν και στο εσωτερικό τουw υπάρχει διαφορετικό design. Ειδικά στην κορυφαία GT έκδοση υπάρχουν κόκκινες λεπτομέρειες στο προφυλακτήρα για να αποδώσουν τον πιο σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
 
Από την άλλη πλευρά, δεν αναμένουμε μεγάλες αλλαγές στο εσωτερικό και τους κινητήρες. Ειδικά για τα μηχανικά σύνολα του facelift Kia Ceed γνωρίζουμε πως θα υπάρχει ο turbo 1,5 λίτρων βενζινοκινητήρας 160 ίππων, ενώ στα GT μοντέλα θα υπάρχει και τεχνολογία CVVT (Continuously Variable Valve Duration), η οποία φροντίζει να μεταβάλλει συνεχώς το βύθισμα και τον χρονισμό των βαλβίδων.
 
Κλείνοντας, να πούμε ότι δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το λανσάρισμα της crossover έκδοσης του μικρομεσαίου, Kia XCeed, καθώς εμφανίστηκε μόλις πριν από δύο χρόνια.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε