Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έρχονται 3 νέα ηλεκτρικά Skoda κάτω από το Enyaq

Έρχονται 3 νέα ηλεκτρικά Skoda κάτω από το Enyaq

1/2/2022

Η "κεφαλή" της Skoda, o Thomas Schafer, σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε πως η τσεχική εταιρεία σκοπεύει να λανσάρει τρία νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, τα οποία θα καλύψουν το κενό που δημιουργείται στη γκάμα κάτω από το Enyaq.

Η Skoda μπορεί να παρουσίασε τώρα το νέο Enyaq Coupe iV, αλλά πρόκειται σχεδόν σύντομα να δούμε και άλλα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα από μάρκα, όπως τουλάχιστον υποσχέθηκε ο Διευθυντής Thomas Schafer

3 νέα ηλεκτρικά μικρότερα του Enyaq

Οι δηλώσεις κάνουν λόγο πως τα πλάνα της Skoda για το μέλλον περιλαμβάνουν τουλάχιστον τρία ακόμη ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα οποία θα έχουν μικρότερες διαστάσεις από το Enyaq, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα λανσάρει κάποιο μεγαλύτερο SUV στα επόμενα χρόνια. 

Δεν έχουν αποκαλυφθει οι πληροφορίες για το 3ο

Την αρχή από τα νέα ηλεκτρικά Skoda λέγεται πως θα κάνει ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο που θα βασίζεται στο δάπεδο του VW ID.3, αλλά θα διαφοροποιείται από αυτό χάρη στο σεντάν αμάξωμά του. Θα ακολουθήσει ένα δεύτερο μοντέλο για την μικρή κατηγορία ή αυτή των μίνι αυτοκινήτων πόλης, ενώ για το τρίτο το τοπίο παραμένει ακόμα θολό. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε