Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ποιο R μοντέλο περιμένετε με ανυπομονησία;

Έρχονται νέες R εκδόσεις!

19/4/2018

Οι φήμες έχουν φουντώσει στην Γερμανία σχετικά με την πρόθεση της VW να προσφέρει R εκδόσεις σε τρία μοντέλα της. Ποια είναι αυτά;

Μπορεί το Golf να είναι το μόνο μοντέλο της Volkswagen που διατίθεται αυτή την στιγμή σε έκδοση R αλλά φαίνεται πως αυτό το γεγονός θα αλλάξει σύντομα, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρει η AutoBild.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες που έρχονται από την Γερμανία αναφέρουν πως η γερμανική εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων ετοιμάζει ήδη R εκδόσεις για τα Τ-Roc, Tiguan και Arteon, ενώ έχουν διαρρεύσει και κάποιες αναφορές σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε κάτω στον τομέα των μηχανικών συνόλων.

Όσον αφορά στο T-Roc, λέγεται πως θα λάβει το 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ που έχει και το τωρινό Golf R και φτάνει σε ιπποδύναμη τους 310 ίππους ενώ ο ίδιος κινητήρας αναμένεται να εξοπλίσει και το Τiguan R, εκτός αν η VW αποφασίσει να πάρει δάνειο από την Audi τον 5κύλινδρο των 2,5 λίτρων, φτάνοντας τα 400 άλογα σε ιπποδύναμη. Τέλος, το Arteon R αναμένεται να λάβει ένα νέο 6κύλινδρο turbo μοτέρ με την ιπποδύναμη του να ξεπερνά τους 400 ίππους. Μάλιστα, ο Martin Hube πήγε το θέμα παραπέρα, τάζοντας πως το νέο Arteon στην κορυφαία του έκδοση «R», θα έχει ό,τι χρειάζεται για να «νικήσεις όλες τις Porsche Panamera, διώχνοντάς τες από μπροστά σου.». Φανταζόμαστε πως το στέλεχος της γερμανικής εταιρείας αναφέρεται στις βασικές εκδόσεις του μοντέλου της Porsche...

Έντονη ήταν η φημολογία το τελευταίο διάστημα που έλεγε ότι η VW ετοιμάζει R έκδοση και για το νέο Touareg ενώ στα τέλη του 2017, πηγές μας ανέφεραν ότι η εταιρεία ετοιμάζει και μια ακόμη πιο ισχυρή έκδοση για το Golf R, χωρίς ωστόσο να ακολουθήσει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Εσείς τι λέτε; Ποιο R μοντέλο θα περιμένετε με ανυπομονησία;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις