Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έτσι θα μοιάζει το νέο Honda CR-V
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έτσι θα μοιάζει το νέο Honda CR-V

28/2/2022

Δημοσιεύθηκαν εικόνες από ανεξάρτητους σχεδιαστές που παρουσιάζουν το νέο Honda CR-V, βασισμένες στα πρώτα σχέδια πατέντας που διέρρευσαν πριν από λίγες ημέρες.

Κάπως έτσι θα είναι το νέο Honda CR-V

Πριν από λίγες μέρες είδαμε για πρώτη φορά την εικόνα πατέντας της νέας γενιάς του Honda CR-V. Το σχέδιο βέβαια που ήρθε στο φως δεν έδινε αρκετές λεπτομέρειες, αλλά ενέπνευσε αρκετούς ανεξάρτητους σχεδιαστές που αποτύπωσαν την δική τους άποψη για το νέο SUV.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μεγαλύτερο σε διαστάσεις

Οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa παρουσίασαν τη νέα γενιά του CR-V, με μία μεγάλη κυψελοειδή μάσκα να κυριαρχεί στην μπροστινή όψη που το κάνει να φαίνεται ακόμα πιο επιθετικό αλλά και κομψό ταυτόχρονα. Στο πίσω μέρος, παρατηρούμε μία πιο «λιτή» εμφάνιση, με κάθετα φωτιστικά σώματα σχήματος L και μία μικρή αεροτομή στο τέλος της οροφής να αποτελούν τα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως, στις παραπάνω εικόνες το ιαπωνικό SUV φαίνεται αισθητά μεγαλύτερο σε μέγεθος σε σύγκριση με αυτό που είδαμε στα σχέδια, κάτι που αναμένεται να δούμε όπως συνέβη και με τη νέα γενιά του HR-V.

Πλήρη γκάμα από ηλεκτροκίνητα σύνολα

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε προς το παρόν, με την Honda να τηρεί σιγή ιχθύος. Πάντως, αναμένουμε πως το CR-V θα διαθέτει μία μεγάλη γκάμα με κυρίως ηλεκτροκίνητα σύνολα. Πέραν αυτών, οι φήμες κάνουν λόγο και για μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, την οποία θα δούμε αργότερα στο μέλλον.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε