Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Φήμες για νέο μικρό SUV από τη Lexus!

28/7/2021

Η Lexus φαίνεται ότι ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στη κατηγορία των μικρού SUV με υβριδική τεχνολογία και τετρακίνηση, που θα αντλήσει από το Toyota Yaris Cross!

Μια πρόταση για το πώς μπορεί να είναι το επερχόμενο crossover της Lexus παρουσίασε ο ανεξάρτητος ψηφιακός οίκος KDesignAG, συνδυάζοντας το αμάξωμα του Yaris Cross με τη σχεδιαστική ταυτότητα της Lexus. Το μπροστινό μέρος φέρνει στο νέο Lexus NX, το πρώτο υβριδικό μοντέλο της ιαπωνικής premium φίρμας, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την τεράστια γρίλια ενώ έντονα τονισμένοι φαίνονται οι προφυλακτήρες με τον πίσω διαχύτη να δένει άψογα με τις απολήξεις της εξάτμισης.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Αν προχωρήσει σε αυτή τη κίνηση η Lexus, το Toyota Yaris Cross θα είναι ο αιμοδότης σε μηχανικά σύνολα και τεχνολογικές που διαθέτει. Έτσι δεν θα μας φανεί καθόλου περίεργο αν κάτω από το καπό του νέου SUV βρεθεί το υβριδικό σύστημα ισχύος 116 ίππων, που αποτελείται από τον τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων μαζί με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και θα συνδυάζεται με τετρακίνηση. Μάλιστα το συγκεκριμένο σύνολο ακολουθεί τη φιλοσοφία της Lexus για τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της.

Υπάρχει τεράστια πιθανότητα το νέο μικρο SUV της Lexus να φοράει το υβριδικό σύστημα ισχύος 116 ίππων της Toyota

Υπάρχει τεράστια πιθανότητα το νέο μικρο SUV της Lexus να φοράει το υβριδικό σύστημα ισχύος 116 ίππων της Toyota


Παρόλο που επίσημα δεν έχε διαρρεύσει κάποια ονομασία για το SUV, η κίνηση της Lexus τον περασμένο Αύγουστο να κάνεις αιτήσεις για την κατοχύρωση των ονομάτων «LBX» και «Lexus LBX» στις ευρωπαϊκές αρμόδιες υπηρεσίες και το Ισραήλ, φανερώνει τις προσθέσεις της ιαπωνικής μάρκας για το όνομα!

Σε περίπτωση παρουσία του, το νέο μικρό SUV θα γίνει το εισαγωγικό Crossover της Lexus, που σημαίνει ότι η τιμή του θα είναι κάτω από 32.900 ευρώ που πωλείται σήμερα το μεγαλύτερο UX. Αν και ακόμα δεν είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε το Lexus «LBX» στους δρόμους, πληροφορίες από το εξωτερικό αναφέρουν πως πιθανή είναι και η έλευση μίας πιο άγριας έκδοσης «F Sport» που θα προσφέρει μεγαλύτερη ιπποδύναμη και πιο σπορτίφ εμφάνιση και οδική συμπεριφορά.

 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε