Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Η απόλυτη αυτοπεποίθηση από τα Ευφυή Συστήματα Οδήγησης της Nissan

    Διαβάστηκε από 73296 αναγνώστες - 21/12/2019

    Η απόλυτη αυτοπεποίθηση από τα Ευφυή Συστήματα Οδήγησης της Nissan
    Θέλετε και εσείς οδήγηση απαλλαγμένη από άγχος, απρόοπτα και λάθη απροσεξίας; Εάν αναζητάτε την απόλυτη οδηγική και ξέγνοιαστη εμπειρία, το πακέτο Nissan Intelligent Mobility σας την παρέχει ακόμα και στην δυσκολότερηδιαδρομή. Δεκάδες έξυπνες τεχνολογίες και συστήματα, αναλαμβάνουν να λύσουν τα χέρια του οδηγού και να τον βγάλουν αλώβητο από τις προκλήσεις του δρόμου.

    Intelligent Park Assist: Είτε βρίσκεστε ενώπιον παράλληλου παρκαρίσματος, είτε κάθετου, απλά ευθυγραμμίστε το Nissan X-Trail με τον χώρο στάθμευσης και το αυτοκίνητο, απλά θα παρκάρει μόνο του. Όχι μία αλλά 4 κάμερες αναλαμβάνουν την εικονική προβολή 360ο του SUV σας.

    Intelligent Emergency Breaking με αναγνώριση πεζών: Για οποιοδήποτε εμπόδιο εμφανιστεί ξαφνικά στον δρόμο σας, ή ακόμα και πεζό, το αυτοκίνητο αναλαμβάνει δράση και εφαρμόζει ένα ελαφρύ φρενάρισμα, εάν φυσικά ο οδηγός δείχνει να μην έχει την προσοχή του στον δρόμο.

    Προειδοποίηση απόκλισης πορείας και αναγνώριση σημάτων οδικής κυκλοφορίας για να  έχετε πάντα έλεγχο της θέσης σας του αυτοκινήτου σας στον δρόμο, αλλά και να μην έχετε το παραμικρό άγχος για τα όρια ταχύτητας, ακόμα και σε περιοχές που δεν έχετε ξαναοδηγήσει.

    Προειδοποίηση τυφλού σημείου το οποίο σας προειδοποιεί εάν ανιχνεύσει άλλα οχήματα που βρίσκονται στο χώρο των τυφλών σημείων, γύρω από το δικό σας αυτοκίνητο. Επιπλέον υπάρχει σύστημα για τυχόν διασταυρούμενη κυκλοφορία κατά την διάρκεια οπισθοπορείας αλλά και για οποιαδήποτε κίνηση στην περίμετρο του αυτοκινήτου.
     


    Η οδήγηση σε maximum επίπεδα ασφάλειας μέσω συστημάτων ασφαλείας
    Οδηγείτε σε μία στριφτερή και απαιτητική διαδρομή; Το σύστημα Intelligent Trace Control ρυθμίζει την πίεση πέδησης μεμονωμένα σε κάθε τροχό, δίνοντας σας την απόλυτη βοήθεια για την διατήρηση της καλύτερη γραμμή. Έχετε «μπλέξει» σε επικίνδυνο δρόμο με κρυφά σαμαράκια; Το Ride Control, ένα αυτόματο αλλά πραγματικά ανεπαίσθητο φρενάρισμα, δεν θα επιτρέψει στην κακοτεχνία του δρόμου να επηρεάσει την ηρεμία της καμπίνας. Η 4κίνηση αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες πρόσφυσης που παρέχει, μέσα από το Intelligent 4X4 σύστημα, το οποίο ελέγχει την ολίσθηση του τροχού και μπορεί να διανέμει την ροπή, μέχρι και 50% στον πίσω τροχό.