Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η έλλειψη μικροτσίπ παρατείνει την εμφάνιση της Alfa Romeo Tonale
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η έλλειψη μικροτσίπ παρατείνει την εμφάνιση της Alfa Romeo Tonale

25/10/2021

H παγκόσμια έλλειψη μικροτσίπ πάει ακόμα πιο πίσω την εμφάνιση της Alfa Romeo Tonale, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι αναβλήθηκε το επίσημο ντεμπούτο της για το 2022.

Η Alfa Romeo Tonale έρχεται εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο ακόμα το ιταλικό crossover δεν έχει καταφέρει να παρουσιαστεί επίσημα. Μάλιστα αν και όλα έδειχναν πως το ντεμπούτο του θα γίνονταν στις αρχές του 2022, κάτι τέτοιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φαίνεται πως δε θα συμβεί.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

Η έλλειψη μικροτσίπ αναβάλλει την πρεμιέρα της Tonale

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Mopar Insiders», το ντεμπούτο της Tonale, που αναμενόταν να παρουσιαστεί με Plug-In υβριδικό σύστημα κίνησης κατά το πρώτο τρίμηνο του 2022, αναβλήθηκε λόγω της παγκόσμιας έλλειψης μικροτσίπ. Αν το δημοσίευμα επαληθευτεί και στην πράξη, τότε η νέα Alfa Romeo αναμένεται από την άνοιξη του 2022 και έπειτα, δίνοντας ακόμα μία παράταση στο ντεμπούτο της.

Και δεύτερη παράταση για το Ιταλικό crossover

Θυμίζουμε πως αρχικά η Tonale φημολογούνταν πως θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2021, ωστόσο το ντεμπούτο της μετατέθηκε το πρώτο τρίμηνο του 2022 γιατί ο CEO της φίρμας, ζήτησε να γίνει καλύτερος ποιοτικός έλεγχος και να εξελιχτεί περισσότερο το υβριδικό κινητήριο σύστημα του αυτοκινήτου.

Έως 240 ίππους η Plug-In υβριδική Τοnale

Η Tonale θα γίνει το πρώτο μοντέλο της Alfa Romeo που θα προσφερθεί ως Plug-in και σύμφωνα με όσα διαρρέονται, το αυτοκίνητο θα υιοθετήσει το υβριδικό κινητήριο σύνολο των Jeep Compass και Renegade, του οποίου η απόδοση κυμαίνεται από 190 έως 240 άλογα. Η βάση του είναι ένας 1.300άρης turbo κινητήρας βενζίνης και μια 11,4 kWh μπαταρία ιόντων λιθίου που προσφέρει περίπου 42 χιλιόμετρα αυτονομίας.
 
Η Τοnale θα γίνει το πρώτο καινούριο μοντέλο της Alfa Romeo από τότε που παρουσιάστηκε η Stelvio το 2016. Η ιταλική φίρμα θα διευρύνει την γκάμα της περισσότερο το 2023 με ένα μικρό SUV που λέγεται πως θα προσφερθεί τόσο με κινητήρες εσωτερικής καύσης αλλά και ως ηλεκτρικό. Το μικρό SUV θα βασιστεί στην CMP πλατφόρμα της Stellantis και θα κατασκευαστεί στην Πολωνία.

Έως 240 άλογα η υβριδική Plug-In Alfa Romeo Tonale!
Δυστυχώς την ακούμε τόσο καιρό αλλά δεν την βλέπουμε!
Η έλλειψη μικροτσίπ αναβάλλει την επίσημη πρεμιέρα της.
Και δεύτερη παράταση για τo ανερχόμενο crossover.
Θα την δούμε άραγε ποτέ την Tonale ή πρέπει να περιμένουμε πολύ ακόμα για το ντεμπούτο της;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε