Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Η νέα Mercedes C-Class είναι προ των πυλών!

24/11/2020

Η νέα Mercedes C-Class που θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα θα έχει κομψό σχεδιασμό και πολυτέλεια, θυμίζοντας τη μεγάλη S-Class, ενώ θα διαθέτει και νέους τετρακύλινδρους κινητήρες και υβριδικές προτάσεις.

Η ώρα της παρουσίασης της νέας Mercedes C-Class πλησιάζει, και η εταιρεία τελειοποιεί το νέο της μοντέλο. Ως εκ τούτου, τα δοκιμαστικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν έχουν όλο και λιγότερα καλύμματα, επιτρέποντάς μας έτσι να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες από τη νέα, πολυαναμενόμενη Mercedes.

Όπως και οι προηγούμενες C-Class, έτσι και η επερχόμενη, έχει στοιχεία από τη μεγαλύτερη S. Η νέα γενιά είναι κομψά σχεδιασμένη με καθαρές γραμμές, και το εμπρός μέρος είναι συγγενικό της τρέχουσας E-Class. Στο πίσω μέρος τα φώτα είναι οριζόντια και σε σχήμα δακρύων, ένα χαρακτηριστικό των νέων Mercedes.



Το συγκεκριμένο δοκιμαστικό όχημα, δεν φαινόταν να διαθέτει κάποιο AMG πακέτο, κι έτσι μπορούμε να δούμε πώς θα είναι και οι πιο απλές εκδόσεις. Ο προφυλακτήρας είναι πιο διακριτικός, και το αυτοκίνητο έχει λιγότερα περιμετρικά εξογκώματα από τα πιο sport μοντέλα. Παρόλα αυτά, μπορούμε να παρατηρήσουμε την πόρτα του χώρου αποσκευών, η οποία στο τελείωμά της σχηματίζει μια προεξοχή σε στυλ ducktail αεροτομής.
Από τη στιγμή που το αυτοκίνητο δεν είναι AMG, μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το πώς θα είναι και οι ζάντες που θα προσφέρονται στα μοντέλα που δεν θα διαθέτουν το sport πακέτο.

Το εσωτερικό της νέας Mercedes C-Class έχει και αυτό στοιχεία από τη ναυαρχίδα S-Class. Μπροστά από τον οδηγό βρίσκεται ο ορθογώνιος, ψηφιακός πίνακας οργάνων , και δίπλα του, στη μέση του ταμπλό, παρατηρούμε 3 στρογγυλούς αεραγωγούς. Ακριβώς από κάτω τους υπάρχει η μεγάλη οθόνη αφής για το infotainment, ενώ χαμηλότερα συναντούμε τα χειριστήρια για τον κλιματισμό.



Δεν έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τους κινητήρες που θα έχει η νέα Mercedes C-Class, αλλά οι πληροφορίες λένε πως θα υπάρξουν διάφορες diesel εκδόσεις καθώς και νέες υβριδικές προτάσεις, τόσο mild hybrid  όσο και plug-in.
Πηγές έχουν αναφέρει πως τα AMG μοντέλα δεν θα έχουν πλέον εξακύλινδρους και οκτακύλινδρους κινητήρες, αλλά μια σειρά επιλογών από τετρακύλινδρους, plug-in υβριδικούς, βασισμένους στον turbo 2000cc που κινεί την τρέχουσα A45 AMG.

Είναι ξεκάθαρο ότι η νέα Mercedes C-Class βρίσκεται στα τελικά στάδια εξέλιξης, και αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του νέου έτους, με την διάθεσή της στην αγορά να γίνεται αμέσως μετά.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις