Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Hyundai: «Δεν σταματάμε την ανάπτυξη θερμικών κινητήρων»

Hyundai: «Δεν σταματάμε την ανάπτυξη θερμικών κινητήρων»

4/1/2022

Ο Όμιλος Hyundai διέψευσε επισήμως τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ της Νοτίου Κορέας, τα οποία την ήθελαν να σταματάει την εξέλιξη των κινητήρων εσωτερικής καύσης.

Μέσα στις προηγούμενες μέρες, μία από τις ειδήσεις που κυριάρχησε στον διεθνή τύπο προήλθε από τη Νότιο Κορέα και αφορούσε τη Hyundai. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο νοτιοκορεάτικες εφημερίδες «Business Korea» και «The Korea Economic Daily» ανέφεραν πως ο Όμιλος Hyundai προχώρησε σε αναδιοργάνωση των κεντρικών γραφείων Έρευνας και Ανάπτυξης στην  πόλη Namyang και μεταξύ των αλλαγών περιλαμβάνεται και το κλείσιμο του κέντρου ανάπτυξης κινητήρων εσωτερικής καύσης. Επιπλέον, ανέφεραν πως αυτή η κίνηση σηματοδοτεί το τέλος των νέων θερμικών κινητήρων για τα οχήματα παραγωγής, με την εταιρία να επικεντρώνεται στην ηλεκτροκίνηση

Τέλος στα δημοσιεύματα από επίσημα χείλη 

Σήμερα, ο Όμιλος Hyundai μέσω ενός e-mail που εστάλη στην ιστοσελίδα Motor1.com, βάζει τέλος στα σενάρια αυτά. Ειδικότερα ο Michael Stewart, ο Ανώτερος Διευθυντής του Ομίλου της Hyundai Motor America, αναφέρθηκε στο θέμα ξεκαθαρίζοντας «Ο Όμιλος Hyundai μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν σταματά την ανάπτυξη των κινητήρων εσωτερικής καύσης, μετά τις πρόσφατες εικασίες από διάφορα Μέσα ενημέρωσης. Ο Όμιλος είναι αφοσιωμένος στην παροχή μιας ισχυρής γκάμας κινητήρων σε παγκόσμιους πελάτες, το οποίο περιλαμβάνει έναν συνδυασμό κινητήρων υψηλής απόδοσης και ηλεκτρικών κινητήρων μηδενικών εκπομπών ρύπων». 

Στα σκαριά η τεχνολογία κυψελών καυσίμου νέας γενιάς 

Αξίζει να αναφέρουμε πως πρόσφατα υπήρξε μια ακόμη νέα διάψευση από την πλευρά της Hyundai, που αφορούσε μια φήμη που είχε γραφτεί από την καθημερινή νοτιοκορεάτικη εφημερίδα «The Chosun Ilbo», η οποία ισχυριζόταν ότι η Hyundai είχε σταματήσει την ανάπτυξη της τεχνολογίας κυψελών καυσίμου νέας γενιάς. Επίσης, η εταιρεία πέραν την άρνησης του δημοσιεύματος ξεκαθάρισε ότι το πλάνο της για την ανάπτυξη κυψελών καυσίμου επόμενης γενιάς και την ηλεκτροδότηση του στόλου Genesis, θα παραμείνει ως έχει. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε