Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αξιολογούμε το Hyundai Kona 1.0 T-GDi 120PS

20/10/2019

Σε μία κατηγορία όπου πρώτα έρχεται η πρακτικότητα και δεύτερη η ομορφιά, η Hyundai πετυχαίνει το δύο στα δύο. Με το Kona σπάει τα συνηθισμένα καλούπια σχεδίασης και μεγαλώνει αρκετά το target group των αγοραστών, δείχνοντας πως μπορείς να τα έχεις όλα.

Η Hyundai έχει θέσει τους προσωπικούς της στόχους. Μέχρι το 2021 να είναι η πρώτη Ασιατική εταιρία αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Εμείς δοκιμάζουμε έναν από τους κυριότερους παίκτες αυτής της προσπάθειας, το νέο Kona με τον 1.000άρη τούρμπο κινητήρα απόδοσης 120 ίππων. Το Kona πετυχαίνει αισθητική ισορροπία, διατηρώντας δυναμισμό χωρίς να γίνεται εκκεντρικό και «φορτωμένο» οπτικά.



Τα φωτιστικά έχουν ιδιαίτερη διάταξη και εμπρός αλλά και πίσω, διαθέτοντας Led ημέρας πάνω, βασικό σώμα πιο κάτω και τέλος ζεύγος φώτων ομίχλης χαμηλά στη μάσκα. Από κει και πέρα, καμπύλες σε φτερά, το έντονο μπλε χρώμα της δοκιμής, αλλά και τα μαύρα προστατευτικά πλαστικά γύρω γύρω, δημιουργούν ένα μοναδικό και μοντέρνο σύνολο. Όσο πιο έντονο χρώμα προτιμήσετε, τόσο περισσότερο θα φαίνονται οι λεπτομέρειες του αμαξώματος από απόσταση και πιστεύουμε ότι αξίζει.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις