Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Hyundai SmartSense για την ασφαλέστερη οδήγηση

Διαβάστηκε από 11212 αναγνώστες - 21/9/2020

Το Kona Electric εξοπλίζεται με τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, προσφέροντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ενεργητικής ασφάλειας. Οδηγός και επιβάτες είναι πιο ξέγνοιαστοι και ασφαλείς από ποτέ.

Η Hyundai ανέκαθεν έθετε την ασφάλεια των επιβατών ως πρώτο μέλημα, και αυτός είναι ο λόγος που διαθέτει μία πληρέστατη σουίτα συστημάτων ασφαλείας. Το Hyundai SmartSense αποτελεί ένα μεγάλο εργαλείο το οποίο δουλεύει ακατάπαυστα και σας προσέχει, ακόμα και σε στιγμές που δεν το συνειδητοποιείτε. Τα μεγαλύτερα highlights του είναι:



Smart Cruise Control με Stop & Go (SCC w/ S&G): Το Smart Cruise Control αυξάνει την ασφάλεια και περιορίζει το στρες, διατηρώντας μία σταθερή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, αυξομειώνοντας αυτόματα την ταχύτητα μέχρι ένα προκαθορισμένο όριο.

Υποβοήθηση Αποφυγής Εμπρόσθιας Σύγκρουσης με Ανίχνευση Πεζού & Δικυκλιστή: Ελέγχεται αυτόματα το φρένο σε περίπτωση κινδύνου, μειώνοντας την πιθανότητα πρόσκρουσης πάνω σε πεζούς ή άλλα οχήματα.

Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας: Η μπροστινή κάμερα παρακολουθεί τις διαγραμμίσεις του δρόμου και προειδοποιεί ή ακόμα και επαναφέρει το όχημα στην λωρίδα του.

Υποβοήθηση Παραμονής στο Κέντρο της Λωρίδας: Όταν είναι ενεργοποιημένο διατηρεί το όχημα στο κέντρο της λωρίδας σε ταχύτητες από 0 έως και 150χλμ./ώρα.

Προειδοποίηση Πίσω Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας: Χρησιμοποιώντας ένα ραντάρ για τη σάρωση μιας επιφάνειας 180 μοιρών πίσω από το όχημα, το σύστημα RCCW προειδοποιεί τον οδηγό οπτικά και ακουστικά για επικείμενη διασταυρούμενη κυκλοφορία.



Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου: Κάνοντας χρήση ραντάρ, το BCW παρακολουθεί τις πίσω γωνίες, και εάν ανιχνεύσει άλλο όχημα, εμφανίζεται μία οπτική ειδοποίηση στους εξωτερικούς καθρέφτες. Εάν τότε ο οδηγός ενεργοποιήσει τα φλας, ηχεί ένα ακουστικό σήμα.

Υποβοήθηση μεγάλης σκάλας: Το σύστημα High Beam Assist ανιχνεύει αντίθετα ερχόμενα και προπορευόμενα οχήματα στην ίδια λωρίδα τη νύχτα και αλλάζει σε μεσαία σκάλα κατά περίπτωση.



Αποκτήστε το νέο ηλεκτρικό Hyundai Kona από 36.990 ευρώ, μαζί με 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης ανεξαρτήτως χιλιομέτρων. Δείτε κάθε πτυχή του μοντέλου εδώ.

Ανακαλύψτε τις hi-tech τεχνολογίες ψυχαγωγίας του, την οδηγική του συμπεριφορά και γνωρίστε τον ηλεκτρικό κόσμο του νέου Kona Electric.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις