Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Hyundai: Στόχος 4,32 εκατ. οχήματα  για το 2022

Hyundai: Στόχος 4,32 εκατ. οχήματα για το 2022

3/1/2022

Η Hyundai για το 2022 στοχεύει σε περισσότερες πωλήσεις, σταθεροποιώντας τις προμήθειες μικροτσίπ αφήνοντας στο παρελθόν τα προβλήματα του 2021.

Με το νέο έτος, η Hyundai ανακοίνωσε τους στόχους που έχει βάλει για τη νέα χρονιά, κάνοντας παράλληλα και έναν μικρό απολογισμό του 2021. Ο Όμιλος Hyundai ανακοίνωσε πως οι παγκόσμιες πωλήσεις του το προηγούμενο έτος ήταν 3,89 εκατομμύρια οχήματα, λίγο λιγότερο από τον στόχο των 4 εκατομμυρίων πωλήσεων οχημάτων. Με το 2022, η νοτιοκορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία στοχεύει σε 4,32 εκατομμύρια πωλήσεις οχημάτων.

Στόχος το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς το 2022

Σε επίσημη δήλωσή της η εταιρία αναφέρει πως: «Το 2022, η Hyundai Motor σχεδιάζει να επεκτείνει το μερίδιο αγοράς της και να ενισχύσει την κερδοφορία μέσω προσπαθειών για σταθεροποίηση της προσφοράς και ζήτησης τσιπ, την προσαρμογή των προγραμμάτων παραγωγής οχημάτων, την ενίσχυση της γκάμας ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς και τη βελτιστοποίηση των κερδών και ζημιών από τις πωλήσεις ανά περιοχή».

Περισσότερα ηλεκτρικά μέχρι το 2026

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Όμιλος Hyundai σκοπεύει να πουλήσει 1,7 εκατομμύρια ηλεκτρικά έως το 2026, μεγαλύτερο νούμερο από τον προηγούμενο στόχο που είχε θέσει, αυτόν του 1 εκατομμυρίου παγκοσμίως έως το 2025, συμπεριλαμβάνοντας φυσικά τις μάρκες Hyundai, Kia και Genesis. Το 2021, ο Όμιλος κυκλοφόρησε τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα Hyundai Ioniq 5, Kia EV6, Genesis GV60, όλα βασισμένα στη νέα ηλεκτρική πλατφόρμα της εταιρείας E-GMP.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δυναμικό ξεκίνημα για το 2022 η Hyundai!
Ανακοίνωσε τους στόχους της για τη νέα χρονιά.
Θέλει παραπάνω ηλεκτρικά στην παραγωγή.
Θα σταθεροποιήσει την προμήθεια με τα τσιπ για να πετύχει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.
Πιστεύεις "τα έχει" αυτά τα νούμερα η Hyundai;

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε