Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το τελευταίος της έργο, μία βελτιωμένη Porsche 991 Turbo S παρουσίασε η TopCar.

Το μοντέλο έχει λάβει ένα εξωτερικό γκρι ματ χρώμα.

H καμπίνα έχει δεχτεί και αυτή μια αλλαγή στη διαμόρφωσή της.

Αυτή είναι η 991 Turbo S Stinger GTR Felix Ferro

16/4/2018

Το τελευταίο της έργο, μία βελτιωμένη Porsche 991 Turbo S παρουσίασε η TopCar. Ο λόγος για την Stinger GTR Felix Ferro.

Το μοντέλο, έχει λάβει ένα εξωτερικό γκρι ματ χρώμα, το οποίο έχει δανειστεί από τη χρωματική παλέτα της BMW και συνδυάζεται με κίτρινες φωσφοριζέ λεπτομέρειες που παίρνουν θέση στις άκρες του εμπρόσθιου και οπίσθιο προφυλακτήρα, στην αεροτομή, στο καπό αλλά και στους πλαϊνούς καθρέφτες, ενώ ίδιας απόχρωσης είναι και οι δαγκάνες των φρένων.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως οι τροχοί 21 ιντσών φέρουν το σήμα ADV.1, ενώ μέρος του κιτ αμαξώματος αποτελεί ένας αεροδυναμικός διαχύτης αλλά και τα στοιχεία ινών άνθρακα που βρίσκονται σε κάποια σημεία του αμαξώματος.
 
Τα περισσότερα μοντέλα Stinger GTR έρχονται με με αναβαθμισμένα φρένα, αναβαθμισμένο σύστημα εξάτμισης και πρόσθετη ιπποδύναμη, η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση φτάνει τα 750 άλογα.
 
Τέλος αναφορικά με το εσωτερικό, η καμπίνα έχει δεχτεί και αυτή μια αλλαγή στη διαμόρφωσή της, έχοντας το στοιχείο της διχρωμίας, ενώ όπως στο εξωτερικό έτσι και στο εσωτερικό μπορεί να βρει κανείς τις κίτρινες λεπτομέρειες που παίρνουν θέση στο ταμπλό, στην κεντρική κονσόλα, στα πάνελ των θυρών και στο τιμόνι.   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις